Ja sie wczoraj napilem... Dzisiaj bardzo tego zaluje.......................... hehe
Printable View
Cześć chłopaki. Trochę z innej beczki - pojawiła się AR 156 SW 1.9 150PS w Starym Sączu. Widzi mi się taki egzemplarz i teraz prośba do was. Czy jesteście w stanie rzucić okiem na to autko? A może ktoś zna ten samochód? Ponoć jeździ nim kobieta ale jest dla niej za duży. Przebieg 180tys. Niestety zdjęcia robione wieczorem pozostawiają wiele do życzenia.
Tylko się nie denerwujcie, że wciąłem się w wasz temat. Już 2 miesiące szukam i wiem, że trzeba do tematu podejść z dystansem i spokojem.
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#e3ac719cf3
No komuś chyba nie zalezy na sprzedaży. :) Trzeba zobaczyć albo poprosić o zdjęcia sensowne. :)
No właśnie, fajnie by było jakby ktoś chociaż rzucił okiem na auto, sprawdził, czy sprzęgło nie jest twarde, czy nie ma widocznych gołym okiem jakichś felerów i korozji, czy opony nie są łyse, czy prosto jedzie, itp...
Otrzymałem kilkanaście zdjęć na maila. Widać że prawy przedni błotnik jest źle spasowany. Poza tym z tyłu są jakieś "uniwersalne" znaczki 1.9 JTD GQ. Wnętrze zadbane, dlatego nie załączałem więcej fotek.
Jak coś to proszę o info.
604579165
ps. za oględziny stawiam flache :D Załącznik 121275Załącznik 121276Załącznik 121277Załącznik 121278Załącznik 121279
No co jest chłopaki? Sami abstynenci? :P. W porównaniu do mnie macie rzut beretem z antenką :).
Paweł jedziemy obczaic.. ? ? :D Gosciu flache stawia.. :D aa napil by sie.. :D ha ha ha
To ja też jade :)
to Panowie, kto da rade jutro podjechac.. :D Jaa tam w sumie moge.. :D
W razie czego daj znac na co szczegolnie chcesz zwrocic uwage :D
to ja proponuje, laska z kierownikiem pojadą obczaić a jak już będzie flaszka to dołączę na spożycie:P
Jak whisky to również rozważam temat. :P
- - - Updated - - -
Pomimo iż jestem abstynentem.
pic to by kazdy chcial ale jechac nie ma komu :P ha ha
:big_boss:
ha ha ha Pawel prosze Cie.. :P do Ciebie nawet słowo abstynent nie pasujee :D :beer::beer::beer:
to że kiedyś mi kiełbaska spadła nie brudząc niczego to daje jawny przykład tego że jestem abstynent hehehhe:cool:
aahh noo dobra niech Ci bedzie.. :D aa tak wogolee to masz jeszcze te filmiki.. ? :D
Vodka, connecting people :)
1. blacharka -co jest z tym prawym błotnikiem, bo coś ewidentnie jest!? (może ma jakieś stare zdjęcia?)
2. spód - sprawdźcie czy nie wygląda tragicznie, (oczywiście w miarę możliwości)
3. czy nie ma korozji wokół nadkoli, zderzaka, dachu, uszczelek?
4. czy sprzęgło nie jest twarde? Ponoć było zmieniane 40tys temu, ale czy z dwumasą?
5. czy działa klima?
6. czy nie ma niepokojących hałasów pod maską?
7. przydałby się VIN
8. czy ma książkę serwisową i jaką ma historię?
9. czy są koła letnie?
10. czy działa audio i czy jest zmieniarka?
11. ile kompletów kluczy?
12. czy działa podgrzewanie obu foteli z przodu?
13. czy działa elektryka szyb, wycieraczek, lusterek?
14. czy nie ma checków?
15. czy skrzynia działa bez zarzutów?
16. ile ma KW? Bo to że ma 150 PS to widać gołym okiem :P
Jeżeli miałby ktoś kompa to już całkiem super
Więcej nic nie przychodzi mi do głowy.
pozdrawiam
Skasowalem, kto miał zobaczyc to zobaczyl;-)
No to jak panowie? Kto jedzie tą ale obczaić? W prezencie dokładam przejażdżkę C klassą :)
Widze ze Marek chętny, jak coś to dzwoń i się zgadamy.
laska dawaj swoj numer, bo wkoncu sobie nie zapisalem i nie mam jak zadzownic do Ciebie, hah !!
Bylismy jednak Alfa 155 !! z Ramkami Klubowymi, nie byle cooo :D :D
to wszystko zmienia postac rzeczy
Dzięki chłopaki za oględziny. Informacje niezwykle przydatne.
Niestety będziecie musieli wypić beze mnie :P. Z drugiej strony więcej dla was ;)
Właściciel wyjaśnił nam wszystko ładnie pięknie, tak że jak ktoś chętny to śpieszyć się bo to "rodzynek" jakich mało ;)
Jak byliscie to gdzie flacha ja sie pytam??
co to taki literek.. Jak sie rozpedzilismy z laska to.... ha ha.. bylo i ni ma :)
Orientuje się ktoś ile kosztuje nabicie klimy w Nowym Sączu ? 650-750 gram gazu 260-320ml oleju z odgrzybieniem ozonowym.
Pozdrawiam :)
Ja polecam Czocha na ul. Grottgera. Nie wiem jak z czynnikiem ale fajnie mi zrobił. Biskupscy spierdzielili za to. Kiedyś też robiłem na Węgierskiej kolo UP i też było spoko. Co do ceny u Czocha to z filtrem węglowym chyba kolo 200zł.. ? może mniej nawet. Mogę jutro podjechać zapytać.
Dzięki wielkie. Nie nie trzeba bo mam serwis klimy u siebie tylko nie wiem jakie ceny mogłem zaproponować żeby opłacało się komuś z NS przyjechać do mnie :D. W takim razie jak ktoś chce (tylko dla posiadaczy alfy z forum) mogę zaoferować pełen serwis w skład którego wejdzie 10zł za 100g gazu + wpięcie wbicie czynnika UV wraz z olejem i odgrzybieniem ozonowym gdzie wyjdzie w sumie za wszystko 140-150zł :) (jeżeli bd wbijać na pusty układ). Mam również prasę do przewodów klimatyzacji, badanie nieszczelności lampą UV, próbą azotową itp. Mogę też zaoferować diagnostykę przy użyciu bosch'a kts podpięcie 20zł konkurencja 50-60. Przed zimą jak byłem na spocie to wspominałem ,że będę chciał coś otworzyć swojego i słowo serwisem się stało :) tel: 798242840 Auto-Mecenas :D
Ja chyba lada dzień wrzucam.. zimówek mi szkoda :/