Cześć chłopaki. Trochę z innej beczki - pojawiła się AR 156 SW 1.9 150PS w Starym Sączu. Widzi mi się taki egzemplarz i teraz prośba do was. Czy jesteście w stanie rzucić okiem na to autko? A może ktoś zna ten samochód? Ponoć jeździ nim kobieta ale jest dla niej za duży. Przebieg 180tys. Niestety zdjęcia robione wieczorem pozostawiają wiele do życzenia.
Tylko się nie denerwujcie, że wciąłem się w wasz temat. Już 2 miesiące szukam i wiem, że trzeba do tematu podejść z dystansem i spokojem.
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#e3ac719cf3
No komuś chyba nie zalezy na sprzedaży.Trzeba zobaczyć albo poprosić o zdjęcia sensowne.
![]()
No właśnie, fajnie by było jakby ktoś chociaż rzucił okiem na auto, sprawdził, czy sprzęgło nie jest twarde, czy nie ma widocznych gołym okiem jakichś felerów i korozji, czy opony nie są łyse, czy prosto jedzie, itp...
Otrzymałem kilkanaście zdjęć na maila. Widać że prawy przedni błotnik jest źle spasowany. Poza tym z tyłu są jakieś "uniwersalne" znaczki 1.9 JTD GQ. Wnętrze zadbane, dlatego nie załączałem więcej fotek.
Jak coś to proszę o info.
604579165
ps. za oględziny stawiam flache![]()
![]()
No co jest chłopaki? Sami abstynenci?. W porównaniu do mnie macie rzut beretem z antenką
.