tak to ja :) dzięki i też pozdrawiam :D
Printable View
tak to ja :) dzięki i też pozdrawiam :D
pozdrowienia dla czarnej 156 RPR oramkowanej, zaparkowanej na PWSTE
Pozdrowienia dla Bordowej 159 widzianej na wlocie do Mielca. Chyba kolega ziomalek18888 :)
Pozdrowienia dla czarnej Brery widzianej dzisiaj na rynku w Dębicy około 15.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/07/372.jpg
to ta sama ktorej machalem ale niestety kierownik nie odpowiedzial odmachaniem ani odp. na forum.Brerka z czerwonym wnetrzem na 18" podkowach??
Dokładnie, czerwony środek i 18' podkowy :)
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
Swoją drogą wytrzymałe są te nasze Belle. Tak wygląda zderzak, po najechaniu BMW kompakta, który już tak kolorowo nie wyglądał :p
Widać na zdjęciu wyżej, że zderzak cały. Jest ryska na 5cm i tyle. Kompakcik maska powyginana, nereczki wyleciały, połamane zaczepy zderzaka :D
Aaa myślałem, że jakieś nowe zdjęcie wrzuciłeś :P Faktycznie, żadnego uszkodzenia nie nie zauważyłem stąd info :)
Pozdrowienia dla ciemnej 156 SW na ramkach i blachach RKL widzianej godzinę temu w Głogowie.
A mnie zastanawia jak ta Pani/Pan w tle 3ma parasol nie trzymając go? I bardzo ładny środek w GT :)
Bo to kapelusz jest :p
A tak powazniej - chyba prawa rasia jednak pracuje z parasolka :)
Wiesz co możesz miec rację :P
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Rosek11 nie ładnie zajmować pół chodnika pod kantorem na Słowackiego :))
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
Dominik1992 widziany przed 15 na wylocie z Przeworska w strone Rzeszowa i rosek11 chwile później z drugiej strony miasta ( wołałem Cię przez cb ale bez odzewu)
Pozdrówki dla czarnej 147 RZE - podkarpacka Rzeszów. Oraz 166 Rosso Proteo LBL - rondo koło autostrady na trasie Rzeszów - Głogów. Obie na ramkach :)
Rosek11 trzeba było wyjść i zatrzymać :d
Dziekuję i serdeczne pozdrowionka dla Ciebie Tomku oraz Motodoktora mijanego również pod Przeworskiem ; )
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki srebrnej 166 z czarnymi felgami widzianej dziś przy ul. Dojazd Starowniwa
Pozdrowienia dla arteg83 widzianego wczoraj o 22:57 na 3maja w Jarosławiu :)
dzięki Betonowy, nie widziałem Cie. pozdro :)
pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156sw z klubowymi ramkami mijanego na serpentynach w Czarnorzekach w sobotę z rana. machałem z czarnego peugeota :)
Pozdrowienia dla kierowcy w czarnej 156 SW z klubowymi ramkami na tablicach RKR mijanego dzisiaj ok 15 w Zarszynie :) Rączka była :)
Arteg83 bo byłem incognito z buta na chodniku :)
kto dzis stal przed 9 srebrna 156SW FL z blachami RMI pod sklepem odziezowym w Pustyni?
dzis rano ok.7:30 widziana biala 156 na ramkach w Miłocinie zaraz za przejazdem kolejowym(szedlem chodnikiem kolo sklepu), pozniej ok.8 piekna srebrna 166 na torach bez ramek skrecajaca obok takiego placu zabaw w strone tego przejazdu i dwie 159 SW jadace jedna za druga w strone Warszawy ok.9:30-jedna czarna i druga szara z rowerami na dachu. Pozdrawiam
Pozdrowienia dla Małego, pracowałeś wczoraj w okolicy haki targowej?
Mam dwa zapytania pierwsze to pozdrowienia dla alfy 147 przed liftowej srebrnej jedżacej w okolicach nowego osiedla projektant i często stoi na krakowskiej wieczorną porą na górce pod jakaś bodajże piekarnią, druga widziałem również alfę giulietta białą wydawało mi się że na ramkach biało czerwonych również jechała na osiedle projektant . Ani jednej ani drugiej osoby nie znam ale może się przedstawią tutaj jak przeczytają temat
156 Twista widziana dzisiaj obok Pomnika Wolności w Mielcu. Muszę powiedzieć, że bardzo ładnie się prezentowała :)
Pawełku, a ja Ciebie ostatnio chyba wczoraj widzialem w okolicy kosciola w Straszecinie tak ok.8:30.Jechales w strone Dębicy(w okolicy zakretu przy wjezdzie na Borowiec),a ja w strone Grabin autem firmowym.Nie jestem pewny czy to Ty bo smignales mi szybciorkiem i anwet nie mialem czasu na reakcje
Pozdrowienia dla Tomka ktory jechal w bmw na rondzie w maleniskach :d
co to za amigo jechal dzis srebrna 156 RMI z ramkami i wielkim skrzydlem na bagazniku, o halogenach na przodzie juz nie wspomne :butcher: - widziany najpierw w Pustkowie przed Debica jak jechal od Mielca, a pozniej na parkingu pod kaufladnem w Debicy