Pozdrowienia dla Małego, pracowałeś wczoraj w okolicy haki targowej?
Pozdrowienia dla Małego, pracowałeś wczoraj w okolicy haki targowej?
Mam dwa zapytania pierwsze to pozdrowienia dla alfy 147 przed liftowej srebrnej jedżacej w okolicach nowego osiedla projektant i często stoi na krakowskiej wieczorną porą na górce pod jakaś bodajże piekarnią, druga widziałem również alfę giulietta białą wydawało mi się że na ramkach biało czerwonych również jechała na osiedle projektant . Ani jednej ani drugiej osoby nie znam ale może się przedstawią tutaj jak przeczytają temat
156 Twista widziana dzisiaj obok Pomnika Wolności w Mielcu. Muszę powiedzieć, że bardzo ładnie się prezentowała![]()
Pawełku, a ja Ciebie ostatnio chyba wczoraj widzialem w okolicy kosciola w Straszecinie tak ok.8:30.Jechales w strone Dębicy(w okolicy zakretu przy wjezdzie na Borowiec),a ja w strone Grabin autem firmowym.Nie jestem pewny czy to Ty bo smignales mi szybciorkiem i anwet nie mialem czasu na reakcje
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Pozdrowienia dla Tomka ktory jechal w bmw na rondzie w maleniskach :d
co to za amigo jechal dzis srebrna 156 RMI z ramkami i wielkim skrzydlem na bagazniku, o halogenach na przodzie juz nie wspomne- widziany najpierw w Pustkowie przed Debica jak jechal od Mielca, a pozniej na parkingu pod kaufladnem w Debicy
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!