Zdecydowanie zgadzam się z tą opinią
Zdecydowanie zgadzam się z tą opinią
hmmmm , moi kamraci :P
nie besztajcie mnie ... ale ja kupuje Veme , ( fasta miałem raz , gówno ze szok ) , ale wracając do vemy , sciągnac gume najeba** smaru , potem po załozeniu nawalić smaru , i hmmm wahacze dają radę :P
A tak na prawdę , zawieszenie w 155 jest zje** widać ze Fiat nie miał pomysłu , tuleje dostają taki pier** ze szok , kedyś myślałem aby do tuleji wsadzić łożyska , ale hmm wahacz tak ostro nie pracuje i tez by pewnie się wytelepały a przy okazji , waliło by przy dziurach jak cholera ...
chodź , w tylnym przypadku łozyska dają rade .....
wiec , moze jednak czas zaryzykować
Wahacz tył jest wleczony,żaden poprzeczny nie jest łożyskowany. Zawiecha fiata zastosowana w AR nie jest taka zła.Wytrzymałość przodu na trójkę z plusem a koszty piątkę oceniam.Tył dwie piątki.
Wywal tuleje zamontuj poliuretany.
Wahacz tył jest wleczony,żaden poprzeczny nie jest łożyskowany. Zawiecha fiata zastosowana w AR nie jest taka zła.Wytrzymałość przodu na trójkę z plusem a koszty piątkę oceniam.Tył dwie piątki.
Wywal tuleje zamontuj poliuretany.
Panowie ostatnio usłyszałem coś co mnie zaskoczyło tj. Klient dzwonił i pytał o Alfe 155 i usłyszałem od niego ze mam wersję momo..
Która to ma kierownicę momo
Gałka momo
Oryginalnie były felgi momo
Nadkola są poszerzane.. ;)
I uwaga uwaga... Podobne te kierunki które mam w błonnika są z Ferrari... CIEKAWE.. ;) no czekam na waszą reakcję...
Artas ten cały opis jest ze tak powiem szyderczy... ;)
Oglądniemy i zobaczymy, co zostało w niej z Ferrari ;)
felgi Grześ zostawił mi więc na sprzedaż mam jak cos azevy z niej...
Próbował ktoś montować wnętrze ze 164 do 155? Chodzi mi o recaro .
Jakby ktoś coś widział.. To proszę o zdjęcia/linki :)
Może być problem bo 164 jest sporo większa.