Wczoraj mijałem (jadąc z Wrocławia do Ząbkowic) Spiderkę na blachach CBY... To ktoś od nas ? :)
W okolicach Łagiewnik jakoś stała również czarna Spiderka DDZ ...
Printable View
Wczoraj mijałem (jadąc z Wrocławia do Ząbkowic) Spiderkę na blachach CBY... To ktoś od nas ? :)
W okolicach Łagiewnik jakoś stała również czarna Spiderka DDZ ...
A ja tam pozdrawiam kierowcę Alfy (chyba)164, który przy wylocie ze Strzelina skosił by sarnę :P
dzis widziana bordowa 156 na DPL z klubowymi ramkami spotkana miedzy Lubin-Polkowice w godz 14.
Wczoraj widziana piekna biała Brera nr blaszek DL 67.... pod Tesco w Głogowie około 21h :) Cudeńko :p
Pozdrawiam kolege ze 156 SW po FL na DLU w Lubinie, ktory machnal reka, a ja nie zdazylem odmachac:)
Czy dziś ktoś z naszego grona (jadący 156SW na blachach DKL) został wyprzedzony i obmrugany awaryjnymi przez Fiata Stilo w okolicach Kobierzyc (kier. -> na Wrocław) ? :)
Alfa nie miała zwykłych świateł z przodu, więc to mógł być ktoś tutejszy :)
Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej alfy 156 w Jeleniej (DJE 77**):D, która zatrzymała się obok busa marki Renault na światłach w niedzielę z rana w którym podróżowałem wraz z kolegami do czech. Któryś z nich nawet machał :)
Pozdrawiam kierownika w czerwonej Alfie Mito na DLU, byly lapki ;) oraz widziana czarna Alfa 156 SW na DLU na klubowych ramkach
Pozdro dla właściciela srebrnej 156 SW na blachach chyba DSR (oczywiście z rameczkami), zaparkowanej na Piastowskiej we Wrocku :)
Pafka Ty po Wrocku posuwasz? chyba Ciebie widziałem:) a czerwoną Brercią posuwa jeszcze we Wrocku jakaś laseczka.
Na pewno nie mnie widziałeś, bo od 2 października już nie posuwam Brerką - po niej zostały mi już tylko piękne wspomnienia...
Przynajmniej jedna. Prawdopodobnie mówisz o czerwonej Brerze z KS na końcu rejestracji. Widuję co jakiś czas tę kobietę w tej Brerze już od blisko trzech lat, także wygląda na to, że i jej ta Alfa świetnie się spisuje :)
A co do czerwonych Brer we Wrocku...
Kiedyś zapisywałem sobie każdą którą zobaczyłem - łącznie z numerami rejestracyjnymi. Razem z moją, naliczyłem 8 różnych czerwonych Brer na wrocławskich blachach, a prawdopodobnie jeszcze nie wszystkie widziałem, hehe.
Piekna 155 widziana wczoraj na Syrokomli. Posiadala ramki. Jakis czas temu widzialem ja na sprzedaz chyba gdzies na zakrzowie. A Pani z czerwonej Brery nie wie o co kaman, juz pare razy do niej mrugalem i lipa ..
Pozdrawiamy Panią zza kierownicy srebrnej 166 DZL widzianej tuż za rondem w Legnicy (w stronę centrum), która musiała powalczyć z matizem który wbił Jej się przed wiaduktem :( gratulacje refleksu ! :) Kierownika 159 widzianej tuż obok, w tymże miejscu też pozdrawiamy :)
@Filip29 to Twoj Alfons stał na "dzielni" w poniedziałek DL78***?
Pozdrawiam kierownika z białej GT na placu Powstańców Warszawy :)
Widziana dzisiaj bardzo ładna czerwona GTV "oramkowana" na czerwonych (próbne?) tablicach. Obok McDonalds'a w Legnicy
Jakąś godzinę temu widziana 156 'WŁOCHATEGO'007 ;) -> DZA93SM
Pozdro ! :)
ja łysego też dzisiaj na ferio widziałem, zgadza się ? :>
kurcze a czemu nikt mnie nie widzi - że tak powiem żyję i mam się dobrze - mamy...
Emka czy to wasza bestia stała rano w Irbisie? Tablice PK, kluboramki. Widziana też biała GT na DOL z ramkami. Pozdro pozdro.
jaga
PS Chłopaki, mnie też nikt nie widuje, choć latam przez całe miasto ze wschodu na zachód i z powrotem, niemal codziennie ;)
mnie czasem carlos ustrzeli jak jest na zakupach ;D i mumin jak wpadnie na padlinkę :D
Czyja 156 SW parkuje pod 3M ?? Posiada rameczki.
Bardzo ładna ;)
To byłem ja :D Na sprzedaż musiałeś widzieć jakąś inną :) Pozdrawiam również.
Pozdrawiam też wszystkich, których widziałem i zobaczę w najbliższych dniach, bo będzie mnie dużo i wszędzie. Śmigam po mieście robiąc pomiary natężenia głośności i ruchu na wrocławskich ulicach. Punktów pomiarowych jest dużo, a pomiary robi się długo, zatem do zobaczenia na ulicach miasta :)
Choć w sumie może nie o mnie chodzi na Syrokomli, bo wiem, że miałem tam punkt pomiarowy 23-go, więc dzień wcześniej, może to był ktoś inny.
A kto parkuje kolo ferio na ul.Świeradowskiej, czarną 156 na tristarach DZA ****??
ciemna, grafitowa ? 166 FL widziana na legnickiej w złotoryi, napierw ją goniłem zielona 166, a później mijałem sie, ale jechalem barchetta wiec nie machałem ;)