chyba tak
chyba tak
a ktos bydzie oprocz ciebie?
Jak będziesz taki słowny jak ostatnio to chyba nie:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
ja zawsze ciulom
:p
Standardowo dziś CZWARTEK 25/02/2016 godzina 20:00 parking 3 stawy podziemny zielony, a potem McDonald ;)
Standardowo dziś CZWARTEK 17/03/2016 godzina 20:00 parking 3 stawy podziemny zielony, a potem McDonald ;)
Ja bym wolał do KFC..
Da radę?'
Jeśli nie to będę zmuszony założyć kolejną grupę fanów Alfa Romeo- ze spotami w KFC :)
Standardowo dziś CZWARTEK 07/04/2016 godzina 20:00 parking 3 stawy podziemny zielony (chyba, że fest gorąco będzie to wtedy u góry przy goSport), a potem McDonald :)
Zapraszamy :D
Dzisiaj STANDARDOWO nic nie ma ?
Miałem wpaść pierwszy raz :D
Może jutro ktoś coś?
Jest co tydzien nikt nie musi pytac ;)
Wysłane z iPhone 6s Plus za pomocą Tapatalk
Gdzie będzie ewentualny przyszły zlot bo planuje wpaść i przywitać się :)
Spot nie zlot czyli w czwawrtek o 20
Wysłane z iPhone 6s Plus za pomocą Tapatalk
Sorki,że w tym temacie ,ale bydzie co pod kopcem 1 maja ??? Bo kurna jakoś cisza w tym roku :( Tradycja poszła się ebać .............? a może wybierocie się na pochód 1 majowy:)
Dżordżu ma mało czasu ostatnio więc szczerze powiem nie mam pojęcia... może bym coś pomyślał aby stworzyć ale i tak mnie nie będzie na miejscu w tym czasie
Standardowo dziś CZWARTEK 21/04/2016 godzina 20:00 parking 3 stawy podziemny zielony, a potem McDonald ;)
Dzisiaj pod gosport
Może proponuję zmienić czwartki na piątki pewnie więcej osób by dojechało - sam bym dojechoł swoją furmanką, a tak na drugi dzień trzeba iść do roboty.
W piątki ma ARGŚ
Wow! Bociek zdjęli ci już bana? Brakowało mi twojej mordy na forum;-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
ban bel jakos do poczatku msca
ale nie wlazilech
ale na kopca to zech musiol
Czwartek 26/05/2016 godzina 20:00
Miejsce: 3 Stawy Katowice, u góry przy GoSport, a jakby padało to parking podziemny zielony, a potem do McDonalda :)
ZAPRASZAMY
Dzisiaj już miałem się cieszyć nową furą ale niestety jeszcze muszę poczekać, bo wyskoczyły komplikacje przy wymianie sprzęgła więc się dzisiaj nie pojawię :(
a 1 czwartek czerwca spotkanie także aktualne?
Czwartek 09/06/2016 godzina 20:00
Miejsce: 3 Stawy Katowice, u góry przy GoSport, a jakby padało to parking podziemny zielony, a potem do McDonalda :)
ZAPRASZAMY
Możę w końcu uda mi się wybrać:) póki co praca mi na to nie pozwala..
Czwartek 07/07/2016 godzina 20:00
ZAPRASZAMY
Czwartek 21/07/2016 godzina 20:00
ZAPRASZAMY
Hej ! Czy będzie może jakieś spotkanie Alfistów w nadchodzący czwartek? Jestem jak widzicie świeży na forum, pierwsza Alfa w życiu i z przyjemnością porozmawiałbym i poradził się wyjadaczy o kwestie kosmetyki auta, jakiś gadżetów itp. Jakoś nie potrafię się odnaleść w społeczności internetowej, a tak na żywo, na pewno poradzilibyście jak obchodzić się z Bellą :)
Pozdrawiam!
Czwartek 11/08/2016 godzina 20:00
ZAPRASZAMY
oczywiscie bede jak zwykle
Czwartek 25/08/2016 godzina 20:00
ZAPRASZAMY
Mom 2 pytanka - czy Wy też jeździcie na spotkania ARGŚ w piątki do Katowic lub Gliwic?
I czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć ilu około jest zazwyczaj ludzisk?
Izane jeździ ale się nie przyzna :D
Czwartek 01/09/2016 godzina 20:00
ZAPRASZAMY
Co do pytań to czasem się tam jedzie ale jak jest czas (gdyż jest to piątek, a w piątek często robi się inne rzeczy :D )
Ludzi w piątek czy czwartek? W piątek sporo tego, w czwartek czasem zero :D :D :D
Ok, czwartki odpadają - chyba,że kiedyś w piątek będe miał wolne.
W któryś piątek się chyba wybiorę na ARGŚ choć wolałbym się z Alfaholikami zgadać.:D Może zróbmy najazd na ARGŚ w któryś piątek i wtedy będę mógł Was poznać,:D a Oni zrobią małe zdziwko.:D W sumie to jesteśmy jedną wielką rodzinką!:D