Pozdro Andyy widziany dzis w wodzisawiu przy boisku Odry po 17:) łapy były, ale ciekawe czy żes mie poznał:)
Printable View
Pozdro Andyy widziany dzis w wodzisawiu przy boisku Odry po 17:) łapy były, ale ciekawe czy żes mie poznał:)
Pozdrawiam kolege ze 145 na blachach KOL o ile dobrze pamietam. Dzisiaj kolo 22:45 na ul. Wielickiej w Krakowie. Łapki były :)
Majster w ostatniej chwili cię poznałem, bo pierwszy raz widziałem twojego SW. Pozdrawiam również.
pozdrawiam zółtą 145 wczoraj w Dąbrowie przed rondem, zauważyłem dopiero jak przejechała koło mnie, ale zobaczyłem, że ma ramki ;)
Czy ktoś zna czerwoną 166 KOS z chromowanymi ramkami i logiem Ferrari nad bocznymi kierunkami?
Chyba się spsuła skoro w ASO wisi, ale śliczna jest, gratuluję właścicielowi!
Pozdrowienia dla srebrnej 156 na klubowych ramkach, która tankowała na LUKOILU pod Makro obok mnie, niestety właściciela nie widziałem.
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czarnej 156 parkującej popołudniu na 3 piętrze Galerii Krakowskiej zaraz obok mnie, potem dla kierownika kolejnej 156 Rakowickiej jadącej od Lubicz około 16 oraz kierownika oramkowanej też 156, chyba czarnej (ledwo przez deszcz widziałem), jadącej przed 18 od Os. Piastów w stronę Batowic...
A także dla dzięsiątek innych Alf, których kierowcy czują się zaskoczeni moimi pozdrowieniami i sparaliżowani nie są w stanie nawet skinąć głową...
Aoczka jak narazie w krakowie nie trafiles na mnie takze licz na to ze "odpowiem". Swoja droga ul Łepkowskiego srebrna 156. to raz, dwa róg majora i dobrego pasterza. blekitna 156 SW.
lubomir ( chyba) wczoraj trafiony na dk 88 popołudniem szybko było ale machałem
ps. tomek pamietam o piwie musimy wkońcu sie trafić :)
Ja co jade przez Rude do Chorzowa i nie raz komuś machnę to fakt jest i zwrotka, ale nie raz to sie patrzy koles jak na debila :)
pozdro dla kierownika ciemnej 156 STA... na ramkach klubowych parkującej pod Bultenem;)
Pozdrawiam kierowcę grafitowej 156 spotkanej dzisiaj przed 7 w Siemianowicach. Odmachnąłem, ale muszę jeszcze refleks poćwiczyć :).
lesio80 znowu? Pędzący do pracy na tej samej drodze co ostatnio, tym razem niestety nie Ypsilonem się woziłem a Pandą. Tą starą. Ale za to czerwoną - najszybszą ;)
Czarna 146 pozdrawia kierowniczkę zielonej 156 na rejestracjach SPS mijanej w okolicy wiaduktu na wodzisławskiej;) Łapki były;)
Pozdrawiam kolegę z Giuletty widzianego wczoraj w Przyszowicach - łapki były, oraz pozdrawiam kolegę z niebieskiej 145 widzianego również wczoraj przed Mikołowem również łapki były :)
Pozdrawiam Prestona którego Alfa stała w sobotę pod Biedronką w Chrzanowie i kierownika bądź kierowniczkę pięknej czerwonej 156 z wlepką forumową spotkaną dziś rano na parkingu przy giełdzie elektronicznej w Krakowie:)
Pozdrawiam kolege w pasiastej koszuli jadacego ciemna 166 przed liftem na ramkach klubowych ulica Wielicka, skrecajacego we Wlotową. Mrugalem swiatlami, ale gmerales przy radiu chyba. Rzecz miala miejsce dzisiaj okolo 9 rano.
Pozdrawiam kolegę w czarnej 156 prawdopodobnie na ramkach który zjechał z A4 i kierował sie przez Konczyce do Zabrza o koło 17:40. Ja jechałem czarną 147 za mercedesem który jechał za Tobą więc mogłeś mnie nie widzieć:)
Lotek900;]Pozdrawiam Prestona którego Alfa stała w sobotę pod Biedronką w Chrzanowie
Dzieki i rowniez pozdrawiam :)
Czesto tam stoi bo dalej jade do roboty autobusem zakładowym do Katowic :)
P.S
A skad wiesz ze to napewno moja :D:D na pewno nie po ramkach i felgach :D:D
Pozdro :)
Pozdrowienia dla chyba błękitnej 147 na klubowych ramkach widzianego dzisiaj jadącego z Cieszyna w kierunku Marklowic :)
Pozdrowienia dla kolegi w 147 stojącego koło kapliczki w podlesiu w drodze do Kęt:) Po trąbione i odmachane;]
Dzięki za pozdrowionka. Również pozdrawiam...
pozdrawiam kierowce szarej 156 sw SZY widzianą wczoraj na obwodnicy bielska-jakos kolo 18
i
srebrnej 156 KOS widzianą dzis kolo 8 na komorowickiej
:)
Pozdrawiamy Viktorie :) juz tak publicznie dzisiaj:P dzieki za droge powrotna na tychy z kato wczoraj :P aaa i danke za uratowanie pare stowek przed Misiakami
Pozdrowienia dla kierowników czerwonej 156 SH... i czarnej 147 SH... od Czerwonej 156 SL... w Chorzowie ul. Strz. Bytomskich kolo lidla ok 11:00 dziś.
Stałem na chodniku jak się mijały :)
Dokładnie obok takich felg nie da się przejechać obojętnie:) a poza tym często ją tam widuje bo sam często podwożę tam mamę na pociąg:)Cytat:
Dzieki i rowniez pozdrawiam :)
Czesto tam stoi bo dalej jade do roboty autobusem zakładowym do Katowic :)
P.S
A skad wiesz ze to napewno moja :D:D na pewno nie po ramkach i felgach :D:D
Pozdro :)
Pozdrawiam kolege mijanego dzis po 16 w Zabrzu niedaleko BP kolo ronda - kolega mial chyba rejestracje SMI - jesli dobrze spojrzalem. Lapki byly :)
Hahah, to było dobre! Najpierw myślę sobię, WOW!!! ale zapalony Alfisti! nikt mnie jeszcze nigdy nie pozdrawiał z takim entuzjazmem! i te łapki na zewnątrz autka, strasznie miłe to było:) Oczywiście rura, dojeżdżam, i najpierw widzę rej ST, potem znaczek GTA..., no ale całkiem mnie oświeciło dopiero jak zobaczyłam "banany":) Piotras oczywiście gaz do dechy a ja za nim, bo na CB ostrzegali przed misiakiami na Murckach. Gonię Cię, gonię, migam swiatłami jak stroboskopem, wymachuje rękami, myślę sobię, kurcze, jak wjedziesz z takim impetem na te Murcki, to po Tobie, kontener weselnej nie Twój, że o punktach nie wspomnę:)) Jak zwolniłeś i się zrównaliśmy, zobaczyłam, ze jedziesz z Monią, ona się promiennie uśmiecha, a ja do Niej "czytaj z ruchu ust! MISIAKI, MI SIA KI, POLICJA!" Długo tej jazdy nie zapomnę:)
żeby nie było OT, pozdrawiam Was również cieplutko, do następnego razu!:)
hhehehe dokladnie tak bylo :) z naszej perspektywy to wygladalo tak :) zapingalamy bo jakeis porshe cos probowalo no to ogien patrze alfica klubowa podjexdzam blizej mowie do Moniki patrz Viktoria smiga no faktycznie migacze wszystko cosie dalo zalaczone raczki te sprawy zapingalamy dalej nagle viktoria podjexdza ja zwalniam i zaczyna probowac nam cos przekazac my sie smiejemy bo nie wiedzialem o co kaman a po chwili zalapalismy ze pewnie misiaki na 50 :P ale najlepsza to byla pogaducha na swiatłach przed browarem hee:P
Dzięki
:)
Ja również pozdrawiam kolegę.
czisi pozdrawiam pogadał bym troszke ale czas mnie gonił :)