Pozdro Andyy widziany dzis w wodzisawiu przy boisku Odry po 17łapy były, ale ciekawe czy żes mie poznał
![]()
Pozdro Andyy widziany dzis w wodzisawiu przy boisku Odry po 17łapy były, ale ciekawe czy żes mie poznał
![]()
Pozdrawiam kolege ze 145 na blachach KOL o ile dobrze pamietam. Dzisiaj kolo 22:45 na ul. Wielickiej w Krakowie. Łapki były![]()
Majster w ostatniej chwili cię poznałem, bo pierwszy raz widziałem twojego SW. Pozdrawiam również.
pozdrawiam zółtą 145 wczoraj w Dąbrowie przed rondem, zauważyłem dopiero jak przejechała koło mnie, ale zobaczyłem, że ma ramki![]()
Czy ktoś zna czerwoną 166 KOS z chromowanymi ramkami i logiem Ferrari nad bocznymi kierunkami?
Chyba się spsuła skoro w ASO wisi, ale śliczna jest, gratuluję właścicielowi!
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Pozdrowienia dla srebrnej 156 na klubowych ramkach, która tankowała na LUKOILU pod Makro obok mnie, niestety właściciela nie widziałem.
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czarnej 156 parkującej popołudniu na 3 piętrze Galerii Krakowskiej zaraz obok mnie, potem dla kierownika kolejnej 156 Rakowickiej jadącej od Lubicz około 16 oraz kierownika oramkowanej też 156, chyba czarnej (ledwo przez deszcz widziałem), jadącej przed 18 od Os. Piastów w stronę Batowic...
A także dla dzięsiątek innych Alf, których kierowcy czują się zaskoczeni moimi pozdrowieniami i sparaliżowani nie są w stanie nawet skinąć głową...
Aoczka jak narazie w krakowie nie trafiles na mnie takze licz na to ze "odpowiem". Swoja droga ul Łepkowskiego srebrna 156. to raz, dwa róg majora i dobrego pasterza. blekitna 156 SW.