Pozdrawiam kolegę :D
Pięknie błyszczała Twoja GTV wczoraj!
BTW, sporo się wczoraj najeździłem i duuużo Alf po drodze mijałem, ale Ty jako jedyny pomachałeś... Mało kto już się pozdrawia niestety...
Printable View
Ze moja GTV'ka sie blyszczala? :D Chyba slonce musialo tak paść, bo ona od 2 tygodni nie widziała wody z pianą tylko deszcz non stop :)
No coż.. mi jedynie ramki z przodu brakuje i dlatego ludzie jadacy z naprzeciwka nie wiedzą ze jestem "alfaholikiem" :D
Pozdrawiam organizatorow Tour de Pologne jadacych czarna 159 SW oraz panow Policjantow pilotujacych wyscig jedynym slusznym radiowozem :)
Pięknie lśniła, nawet moja dziewczyna to zauważyła bo jechała na fotelu obok :)
Pozdrawiam pomarańczową?/czerwoną Brere (nie wiem jaki kolor bo miałem okulary na nosie :P) mijaną dzisiaj o 19.00 na przejeździe kolejowym między Ornontowicami a Chudowem. Łapki były ;)
Pozdrawiam wszystkie Alfy które mijałem dziś na trasie Krk-Wrocław i spowrotem i kilka 159 które spotkałem we Wrocławiu ;) niestety nikt nie odmachał nie odmrugał ;)
Pozdrawiam kierowcę pięknie utrzymanej czerwonej 147 na białych tristarach na ramkach alfaholików z rejestracją SC koło którego zaparkowałem pod TESCO w Częstochowie wczoraj, 3go sierpnia po 23. Gdy wróciłem 147 nie było a ja znalazłem w drzwiach wizytówkę JKARu - pewnie przez brak ramek ;) Muszę je w końcu zamówić.
Swoją drogą, skąd wziąć wizytówki? Przydałyby się.
Pozdrowienie dla 147 widziana na wjeździe do Tesco w rydach łapki były:)
pozdrowionka dzis 20 kaufland bb dla chyba guattro mowie chyba bo prawie sie przeciagałam heh i tak akurat spojrzalam na L_ke a tu jakas machajaca łapka to Ty łobuzie?;p
ja pozdrawiam właściciela/kę srebrnej 147 SPS... stojącej w warsztacie OK w Brzeszczach koło stacji PKP (przecież Alfy się nie psują!!!) - byłem z kumplem zawieźć Toyotę Rav4, które też ponoć się nie psują. Nie miałem wizytówki bo bym wcisnął pod wycieraczkę, bo chyba nie forumowicz.
Kto parkuje swoją srebrną 156 na ramkach w Chorzowie na stacji Shell niedaleko AKS ? W każdym razie pozdrawiam.
Pozdrowienia dla ciemnej 145 z klubowymi ramkami, która stała na światłach koło mnie przedwczoraj na Wielickiej, skrzyzowanie z Wlotową :) Spoglądałem nie smiało w strone kierownika, ale chyba myslał że chcę sie scigać :P:)
ta srebrna na shellu juz stoi 2 rok :) mechanicy sobie ja robia powoli ale dowoli :)
pozdrawiam dziś spotkana żółtą 145 na ramkach na leciała z nerki na łagisze kolega chyba spał bo cos zdziwiony
Wczoraj na Placu Nowym (popularnym "żydzie") czarna 159 na ramkach klubowych na przeciwko Mechanofa. Czyja to pieknosc?
Serdeczne pozdrowienia dla Lubomira, którego spotkaliśmy wczoraj (piątek) w Tesco Gliwice jak również dla innych szczęśliwych posiadaczy alf mijanych na przełomie tygodnia na drodze krajowej nr 88 w Gliwicach na wysokości Opla.
Pozdrawiamy z rodzinką ;)
Pozdrawiam pracownika stacji Shell w Libiążu, który jest posiadaczem pięknej 166 na ramkach alfaclub. Może i tutaj ma konto:)
A no ma konto a jego nick to natis1988 :)
No tak właśnie myślałem, kiedyś miał czarną Gtv:) i chodziliśmy do tej samej szkoły:P
Załącznik 31728
kolo cmentarza batowice, wczoraj okolo 12:45
Pozdrawiam granatową Gtv spider KPR widzianą na parkingu przy giełdzie samochodowej rybitwy.Prawdopodobnie był to MarekV6.
Panowie tutaj sie pozdrawia a nie pisze o klubowych koszulkach itd. na Chrzanowie prosze sobie pisac swoije plany i sugestie :D:D
Dobrze ze nie jestem z waszych stron bo za ten tekst bym po łebie oberwał od was :D:D
pozdrawiam kierowników: czerwonej 156 na ramkach klubowych, która stała wczoraj koło 20 pod parkiem wodnym w TG oraz ciemnej 147 na blachach SMI, która stała koło dworca
Pozdrowienia dla Alfisty (granatowej 159 bodajże) mijanego dzisiaj w Suchej Beskidzkiej ok. godziny 10 - 10.30. Oczywiście odmachane :D
Pozdrowienia dla kierowcy bliźniaczo podobnej Alfy 159 spotkanego na rondzie mogilskim, dzisiaj około 7.30. Pomachane, odmachane:)
Pozdr. dla Alfisti w szarej 156 SW mijanego dziś w Ornontowicach ;) Był na ramkach AH.
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 147 na ramkach mijanego po 7 rano bodaj w Marszowicach koło Kocmyrzowa. Nie machałem ani nie mrugałem gdyż poruszałem się Pajero i kierownik mógłby pomyśleć "cóż on chce??". Może się jutro uda już z Belli pomachać... ;)
Pozdrowienia dla srebnej 156, stukniętej alfy z al.mickiewicza/czarnowiejską. Teraz wygląda identyko jak moja, tylko że mam trochę słabiej wgniecione :)
W ogóle mnie ciekawi jak do tego doszło?
Pozdrawiam właściciela czerwonej 156 na Wrocławskich tablicach który mnie minął na zakopiance, pomrugane i odmrugane ;)
Pozdro dla kierownika granatowej 156 (poliftowej) na blachach KWA, który puścił mnie wczoraj przed 17 na krzyżówce na wylocie z Wadowic w stronę Kalwarii Zeb. ;)
Pozdrawiam kierownika srebrnej 145 mijanej w Luborzycy po 17. Łapki na szybkiego były.
Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 2,2 JTS na rej.TKA. Miło było za Tobą jechać, choć teraz zauważyłem różnicę mocy pomiędzy naszymi Alfami. Pomachane, pomrugane, odmachane:D
Pozdrawiem kierowcę czarnej Giulietty SB.. który pierwszy mrugnął awaryjkami w korku w Pszczynie koło 17. Potem próbowałem mu dotrzymać kroku, ale kobita zaczęłą zrzędzić :(