Pozdrawiam i zarazem przepraszam kierowcę AR GT, rejestracja zaczynała się na WK. Wyjechałem Ci czarnym SAABem w Boguchwałowicach koło Siewierza :)
Printable View
Pozdrawiam i zarazem przepraszam kierowcę AR GT, rejestracja zaczynała się na WK. Wyjechałem Ci czarnym SAABem w Boguchwałowicach koło Siewierza :)
Pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki AR widzianej pod centrum handlowym Europa Centralna w Gliwicach 1 maja 2015 w godz.8-15 :)
"Pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki AR widzianej pod centrum handlowym Europa Centralna w Gliwicach 1 maja 2015 w godz.8-15 :)"
Również pozdrawiam i do zoba na trasie :D
Cześć!
Poszukuje właściciela tej piękności na cudownych felgach :) 1 maja jechaliśmy wspólnie w kolumnie i właściciel/właścicielka kręcił/ła filmiki przez GoPro :) Może zechciał/ła by się podzielić filmami :)
Pozdrawiam
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=165824&stc=1
Pozdro dla himek, którego 9tka stała na parkingu blisko "merino". Żonie kolorek się podobał :)
Co to za 145 u Ciebie stoii?
Pozdro dla kolegi ze srebrnej 147 z bra (ST xxx71?) widzianej na Jaśkowickiej. Może będzie kojarzyć gościa z niebieskim wózkiem co się lampił. Ramki były.
Nadymione z komórki.
Pozdrawiam kierowcę ślicznej czerwonej oramkowanej 146- tki spotkanej dziś wieczorem na Toszeckiej w Gliwicach. Skręcałem w prawo a Ty jechałeś prosto dlatego delikatnie zatrąbiłem. :)
Pozdrawiam kierownika czarnej 9 na rej SZO jadącego w kierunku sosnowac około 8 rano. POmigane było, kolega nadal ma kartkę z bicia rekordu. Jechałęm czarną 7 w kierunku siewierza na SBE.