Pozdrawiam i zarazem przepraszam kierowcę AR GT, rejestracja zaczynała się na WK. Wyjechałem Ci czarnym SAABem w Boguchwałowicach koło Siewierza![]()
Pozdrawiam i zarazem przepraszam kierowcę AR GT, rejestracja zaczynała się na WK. Wyjechałem Ci czarnym SAABem w Boguchwałowicach koło Siewierza![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
Pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki AR widzianej pod centrum handlowym Europa Centralna w Gliwicach 1 maja 2015 w godz.8-15![]()
Ostatnio edytowane przez waldis ; 04-05-2015 o 15:11
"Pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki AR widzianej pod centrum handlowym Europa Centralna w Gliwicach 1 maja 2015 w godz.8-15"
Również pozdrawiam i do zoba na trasie![]()
Ostatnio edytowane przez betina87 ; 07-05-2015 o 17:48
Cześć!
Poszukuje właściciela tej piękności na cudownych felgach1 maja jechaliśmy wspólnie w kolumnie i właściciel/właścicielka kręcił/ła filmiki przez GoPro
Może zechciał/ła by się podzielić filmami
Pozdrawiam
![]()
Pozdro dla himek, którego 9tka stała na parkingu blisko "merino". Żonie kolorek się podobał
Co to za 145 u Ciebie stoii?
Pozdro dla kolegi ze srebrnej 147 z bra (ST xxx71?) widzianej na Jaśkowickiej. Może będzie kojarzyć gościa z niebieskim wózkiem co się lampił. Ramki były.
Nadymione z komórki.
Pozdrawiam kierowcę ślicznej czerwonej oramkowanej 146- tki spotkanej dziś wieczorem na Toszeckiej w Gliwicach. Skręcałem w prawo a Ty jechałeś prosto dlatego delikatnie zatrąbiłem.![]()
Pozdrawiam kierownika czarnej 9 na rej SZO jadącego w kierunku sosnowac około 8 rano. POmigane było, kolega nadal ma kartkę z bicia rekordu. Jechałęm czarną 7 w kierunku siewierza na SBE.