Jak w temacie. Malkontentom mówimy stanowcze nie :)
Oczekujemy ciekawych opisów, przemyśleń zadowolonych użytkowników / właścicieli Alfa Romeo Giulietta :)
Printable View
Jak w temacie. Malkontentom mówimy stanowcze nie :)
Oczekujemy ciekawych opisów, przemyśleń zadowolonych użytkowników / właścicieli Alfa Romeo Giulietta :)
Chętnie zapoznam się z tematem :) A przede wszystkim, ja sprawują się reklamowane zabawki w aucie (mam na myśli akcesoria i wyposażenie - nie zabawki :P) co warto kupić a z czego jednak zrezygnować.
:) :o24/7
mam tylko jedna usterke....nie wiem jak to opisac ale zawsze jak jade to ludzie sie patrza i ogladaja Julke i mnie...a my sie wstydzimy hahaha
Z doswiadczenia i zadowolenia 1.4 120 KM polecam silnik 1.4 170KM (teraz nowy automat TCT ) ktory jest bardzo dobry w spalaniu i lepszy w osiagach w porownaniu z 120KM (slabszy i wiecej pije :) ) ...no i oczywiscie full opcje :)
Oczywiście przyłączam się do grona zadowolonych.
Przecież jesteśmy Polakami i marudzenie wyssaliśmy z mlekiem matki :), ale z tego co czytam pomimo wielu uwag 99,9% szczęśliwych posiadaczy tak wspaniałego auta nie zamieniło, by go na inny. Po za tym narzekamy w swoim gronie. Na zewnątrz staniemy (tak myślę) murem za naszymi Bella-mi.
Przyłączam się do grona zadowolonych alfistów. Co do gadżetów to ja wziąłem full opcje (Navi, Bose i inne pierdoły) z czego jestem bardzo zadowolony, nic się nie psuje i wszystko działa jak należy :) Szczerze mówiąc gdyby nie to forum to bym nie zauważał połowy pseudousterek :D
Też jestem w pełni zadowolony. Nawet to spalanie nie jest takie straszne :)