Jak w temacie. Malkontentom mówimy stanowcze nie
Oczekujemy ciekawych opisów, przemyśleń zadowolonych użytkowników / właścicieli Alfa Romeo Giulietta![]()
Jak w temacie. Malkontentom mówimy stanowcze nie
Oczekujemy ciekawych opisów, przemyśleń zadowolonych użytkowników / właścicieli Alfa Romeo Giulietta![]()
Chętnie zapoznam się z tematemA przede wszystkim, ja sprawują się reklamowane zabawki w aucie (mam na myśli akcesoria i wyposażenie - nie zabawki
) co warto kupić a z czego jednak zrezygnować.
![]()
24/7
mam tylko jedna usterke....nie wiem jak to opisac ale zawsze jak jade to ludzie sie patrza i ogladaja Julke i mnie...a my sie wstydzimy hahaha
Z doswiadczenia i zadowolenia 1.4 120 KM polecam silnik 1.4 170KM (teraz nowy automat TCT ) ktory jest bardzo dobry w spalaniu i lepszy w osiagach w porownaniu z 120KM (slabszy i wiecej pije) ...no i oczywiscie full opcje
![]()
Ostatnio edytowane przez Jabolek ; 22-06-2011 o 01:09
Oczywiście przyłączam się do grona zadowolonych.
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Przecież jesteśmy Polakami i marudzenie wyssaliśmy z mlekiem matki, ale z tego co czytam pomimo wielu uwag 99,9% szczęśliwych posiadaczy tak wspaniałego auta nie zamieniło, by go na inny. Po za tym narzekamy w swoim gronie. Na zewnątrz staniemy (tak myślę) murem za naszymi Bella-mi.
Przyłączam się do grona zadowolonych alfistów. Co do gadżetów to ja wziąłem full opcje (Navi, Bose i inne pierdoły) z czego jestem bardzo zadowolony, nic się nie psuje i wszystko działa jak należySzczerze mówiąc gdyby nie to forum to bym nie zauważał połowy pseudousterek
![]()
Też jestem w pełni zadowolony. Nawet to spalanie nie jest takie straszne![]()