-
Mam dość!!!
Panowie, ręce opadły na maxaaa, oddebrałem auto od mechanika bardzo dobrego zresztą, zapłaciłem za naprawy 2000zł z częśćiami, już sie cieszyłem, autko śmiga, pali, bezproblemu ale wczoraj marchewka na drodze sie zapaliła i sie świeci dalej!!!! DALEJJJJJJ!!!! mam dość tego auta tyle kasy w auto, zawieszenie, już zazdrość innych mi nie starcza że sie patrzą!!! Co do marchewy to auta pali i śmiga dalej ale marchewa sie świeci!!! Musze na kompa, może ktoś ma pomysł naa teraz??? Dzieki:mad:
-
-
Jest jeszcze jedno wyjście! Pozbądź się problemu! Czasem nie warto mieć czegoś co jest piękne, bo to przyprawia tylko o ból głowy! Osobiście wolałbym byś się nie załamał!
-
pozbąc sie tego trupa. najlepiej spusc ją do stawu jak masz dosc:)
-
Ohoho ostro :D Najgorsze ze oddales do bardzo dobrego zreszta mechanika.
-
Nie ma o co bić piany, jak sobie kupisz kabelek i złapiesz bakcyla jak ja, to sam sobie bedziesz kasował większość pierdów które ci wyskoczą na kompie. Jak będziesz dbał o swoją maszynę tak ona Ci się odwdzięczy, pamietaj nie ma się co łamać, tylko trochę wiary i cierpliwości i wszystko da rade naprawić. Tu na forum są ludzie którzy Ci mogą pomóc, jesli tylko chcesz i masz nadal siły aby wytrwać.
-
Często po naprawie mechanik może nie do końca wpiąć wtyczkę od jakiegoś czujnika i po przejechaniu paru km. może się zupełnie wypiąć.
Pojedz do tego machanika i powiedz że kontrolka pokazała się po paru km. Jak dobry mechanik to powinien podpiąć na własny koszt.
To jest wręcz jego obowiązek....
-
Panowie co do mechanika to nie mam zastrzeżeń, mówił mi o wtryskach z kompa teraz jak naprawiał co innego, ale szybko przyszła pora na nie!!!! :(
-
alfy oddaje sie do magików a nie mechaników:D
-
- kup program + interfejs, w ostateczności wyjdzie ci taniej.
- a tak to bedzie Cię mechanik "woził".