-
Zabudowa bagażnika 147
Hej
Niedlugo planuje zaczac robic zabudowe bagaznika mniej wiecej taka jak tutaj - http://www.almar.koszalin.pl/miniatu...rki-hertz/135/
Tylko mam takie pytanko do osob ktore cos takiego wczesniej robily. Jak najlepiej przymocowac taka zabudowe by nie latała?? na tych zdjeciach nie oprocz samej zabudowy nie widac :/
A przy okazji gdybyscie mieli jakies inne zdjecia roznych zabudów w 147 to bylbym wdzieczny :)
od razu chce powiedziec, ze zadnych tub czy innych skrzynek na warzywa do samochodu nie chce wsadzac :)
-
Świetna sprawa. Orientujesz się jakie koszta są takiej zabudowy? Mam własnie skrzynie i chętnie bym zmienił na coś takiego.
-
jezeli bys sam robil sadze ze nie sa jakies wielkie. Kilka opakowac zywicy epoksydowej + maty szklane. Ze 200zł moze nawet mniej powinno wyjsc :)
-
Zabieram sie za taka zabudowe już od ponad roku i sie zebrać nie mogę ;) Może jak się ociepli to ruszę z tematem jak byś robił wcześniej niz ja pocykaj foty dla potomnych :D
-
1 załącznik(i)
Kolega z forum arecki147 ma zrobioną zabudowę tylko taką trochę większą
Załącznik 88653
-
dzieki :) napisze do niego
-
zainspirowałeś mnie tym pomysłem, dziś trochę poszukałem i znalazłem taką foto relację. Może się komuś przyda :P
http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?t=4161
-
widzialem to juz kiedys :) tylko tez nie widac by byla w jakis sposob przymocowana do bagaznika
-
Jak gadałem w kilku firmach o zrobieniu takiej zabudowy to mocowanie miało sie odbywać przez grube rzepy przyklejone jedna strona woofera od dołu i od boku a druga strona na podłodze bagażnika i ściance.. Przy takiej sporej już powierzchni tego rzepu powinna się trzymać ta zabudowa..
-
od wczoraj siedze i zastanawiam sie jak to ewentualnie przymocowac i wpadlem na cos takiego - od gory tak jak kolega wyzej wspominal -rzepy i przymocowanie do tego plastiku co opiera sie na nim polka. Od dolu zlapac na sruby do otworów w ktore sie wkreca suba BOSE. Szukalem w necie zdjecie ćwiartki z 147 by zobaczyc mocowania w bagazniku ale nie moge nigdzie znaleźć ale patrzac na suba z bose jest on w jakis sposob mocowany do podlogi. Musze tylko skoczyc pozniej do samochodu i zobaczyc co i jak :)