Witam, czy jest tutaj ktoś na forum ze Zgorzelca lub okolic? Bo z tego co widzę to w ZGC jeździ nawet sporo alf ale czy są wśród nich jacyś alfaholicy? :)
Printable View
Witam, czy jest tutaj ktoś na forum ze Zgorzelca lub okolic? Bo z tego co widzę to w ZGC jeździ nawet sporo alf ale czy są wśród nich jacyś alfaholicy? :)
no raczej ze jest. Jestem ze zgorzelca. Najladniejsza i piekniejsza 146 czarna za szyba na tylniej deseczce jezdzi kot i pies(maskotka) tak dla rozpoznania, bo jakis gangster se kupil taka alfe jak moja;//// .
Nie mam aktualnie dostepu do neta wiec odpisuje z opoznieniem ;).
Jeszcze jedna Pani jest na alfaholikach, 156 srebrna z przyciemnionymi szybami z tylu, stoi kolo bylej pizzeri Inferno na reymonta czesto.
Pozdrawiam
o witam a już myślałem że nikogo nie ma na forum ze zgc :))
Pozdrawiam
no i cisza.Malo nas w zgorzelcu z forum..... :(
niestety, aczkolwiek dzisiaj koło shell'a w Zgorzelcu widziałem czerwoną 156 przed liftem na zgorzeleckich rejestracjach i z klubowymi ramkami ;)
Witam, jestem z okolic więc się wpiszę :) srebrna 156 po fl z przyciemnionymi szybami z przodu i z tyłu
witammyyy!!!! :) oby znalazlo sie nas wiecej..
Przyznać się kogo dzisiaj widziałem. Jechał czerwoną oramkowaną 156 na rondzie koło plazy machałem z czerwonej cytryny. W leśnej są dwie Belle z forum w Bogatyni na pewno 1. Pozdrowionka
czerwona 156? Jest jedna w zgorzelcu, stoi czesto na warszawskiej kolo przystanku przy Orlenie :)
Cześć wszystkim, dopisuję się bo ja z okolic- z Lubania konkretnie. Srebrna 147 z odwróconą 4 ;) Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.
No witam hee to moja alfa 156 co stoi często na warszawskiej;)
Witamy, witamy, no teraz wiadomo czyja to hehe ;)
To do jelonki będzie się można wybrać wieksza grupa. Jakoś nie kojarzę twojej 147 w Lubaniu. Choć w naszych rejonach kręci się trochę belli.
Sent from my Lumia using Tapatalk
Jeśli chodzi o Jelonkę to mam tam kuzyna który miał alfe i tylko u niego serwisuje swoją....
Auto Naprawa Remik na Wiejskiej , zabobrze;)
Srebna 166 JTD 02' - gryfów:pleasantry:
O prosze ile sie zbiera xd to teraz jeszcze odwiedzajcie temat z grilem :D bexzie trzeba sie spotkac :D ta twoja 156 czerwona nie jezdzila jakis czas na sprzedaz??
Hmm jakies koło 3 lat temu jeździła na sprzedaż ale w okolicach Poznania a dokładnie u użytkownika Kali_33 ;)
Teraz pytanko z kim się widziałem dziś w podziemnym garażu Plazy??:D:D Za duzo tutaj 147mek :D
Kolego mogłes koło mnie stanąć;) Byśmy nieco zagadali:P:P:P
Zze mna sie widziales xd wychodzilem z mama z plazy patrze ramki jada ; D wiec kita za ramkami xD spieszylem sie troche.. mozna sie spotkac za jakis czas wieksza grupka ;P wyjezdzajac na rondzie z plazy minalem zalozyciela tematu xD a chwile wczesniej smialem sie ze w takiej wiosce mieszkamy i minac nikogo z forum nie moge ; D
Dodano po 2 minutes:
Co powiecie o spotkanii jak bedzie ladna pogoda 19stego? Jest swieto wiec chyba wolne kazdy ma :D mnie mozna codziennie pod leroyem spotkac ;)
Dodano po 9 minutes:
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...zgorzelec.html
W sobotę lub nied jest spot w jelonce jak ktoś jest chętny. O ile nie wyskoczy mi nic z Bella to będę jechal
Nie jade bo pracuje. Pierw wole poznac naszych miejscowych zeby wiedziec z kim trzymac :)
Też tak myślę żeby zrobić najpierw jakiś miejscowe spotkanko a potem się wybrać gdzieś dalej ;)
Lepiej sie poznajmy pierw. Wezmy linki do bagaznikow i wtedy mozna dalej jechac bo z holami wrazie co hahaha
Kto jechał wczoraj za mną do Jelonki od Bolkowa później przedemna 147 TS azzuro DZG jechałem srebrnym mercedesem tescia. Jak chcecie się lepiej poznać w dób lub niedz jest spot w jelonce.
Miało być sob
Ja jednak wole pierw poznac nasze grono tu na miejscu w zgorzelcu. ;)
Chore by to bylo zeby jechac poznac ludzi ze zgorzelca w jeleniej...... xD
Ale wy możecie spiknąć się wcześniej.
Jak coś jadę w weekend do jeleniej
Ja odpadam ; p pacuje 7dni pod rzad. Chce odpoczac w niedziele :d najprawdopodobniej bedzie spotkanie nasze w boze cialo.
Hallo hallo i co więcej wiary z Alfisti już nie ma w okolicach?Czeka nas kolejny zlot a przydało by się większe grono;)
sie obudzil w temacie sprzed 20lat xD