Witam, czy jest tutaj ktoś na forum ze Zgorzelca lub okolic? Bo z tego co widzę to w ZGC jeździ nawet sporo alf ale czy są wśród nich jacyś alfaholicy?![]()
Witam, czy jest tutaj ktoś na forum ze Zgorzelca lub okolic? Bo z tego co widzę to w ZGC jeździ nawet sporo alf ale czy są wśród nich jacyś alfaholicy?![]()
no raczej ze jest. Jestem ze zgorzelca. Najladniejsza i piekniejsza 146 czarna za szyba na tylniej deseczce jezdzi kot i pies(maskotka) tak dla rozpoznania, bo jakis gangster se kupil taka alfe jak moja;//// .
Nie mam aktualnie dostepu do neta wiec odpisuje z opoznieniem.
Jeszcze jedna Pani jest na alfaholikach, 156 srebrna z przyciemnionymi szybami z tylu, stoi kolo bylej pizzeri Inferno na reymonta czesto.
Pozdrawiam
o witam a już myślałem że nikogo nie ma na forum ze zgc)
Pozdrawiam
no i cisza.Malo nas w zgorzelcu z forum.....![]()
niestety, aczkolwiek dzisiaj koło shell'a w Zgorzelcu widziałem czerwoną 156 przed liftem na zgorzeleckich rejestracjach i z klubowymi ramkami![]()
Witam, jestem z okolic więc się wpiszęsrebrna 156 po fl z przyciemnionymi szybami z przodu i z tyłu
witammyyy!!!!oby znalazlo sie nas wiecej..
Przyznać się kogo dzisiaj widziałem. Jechał czerwoną oramkowaną 156 na rondzie koło plazy machałem z czerwonej cytryny. W leśnej są dwie Belle z forum w Bogatyni na pewno 1. Pozdrowionka
czerwona 156? Jest jedna w zgorzelcu, stoi czesto na warszawskiej kolo przystanku przy Orlenie![]()
Cześć wszystkim, dopisuję się bo ja z okolic- z Lubania konkretnie. Srebrna 147 z odwróconą 4Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.