Witam jakiej firmy tarcze hamulcowe najlepiej zalozyc do 166 2.4 JTD 2001r szukalem na allegro i nie wiem co najlepiej sie nada prosze o jakas porade
Printable View
Witam jakiej firmy tarcze hamulcowe najlepiej zalozyc do 166 2.4 JTD 2001r szukalem na allegro i nie wiem co najlepiej sie nada prosze o jakas porade
Ja mam, co prawda w 156, Brembo Max rowkowane i klocki Ferodo DS Performance 2000 i sobie chwalę. Jest bardzo ok.
Założyłem tarcze MIKODA - bardzo dobra cena MIKODA i też klocki Ferodo DS Performance i jak na razie nie narzekam. Hamują rewelacyjnie .
ten gościu ma ceny nieco niższe na mikody od tych ze strony
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
zawsze na troche benzin zostaje :D
bocian niestety się mylisz ! Ceny ma prawie takie same i do tego dochodzą koszty wysyłki .Chyba że ktoś sam odbierze w Częstochowie .
Na tych aukcjach jest podana cena za sztukę. Hit TARCZE ALFA ROMEO 147 156 164 TYŁ wersja GT (615574100) - Aukcje internetowe Allegro Cena w sklepie firmowym Mikoda w Częstochowie wynosiła 89 zł jak pytałem o tył.
Tarcze firmy TRW
a możecie polecić jakieś tarcze do 166 2,5 V6?
brembo ale ponoc ostatnio spadli jakosciowo), Mikoda - dobre bo poslkie ;) sam uzywam mikody + ferodo premiec i jestes zadowolony
Znam człowieka który zajmuje się handlem tarczami hamulcowymi od 12 lat! Ceny przystępne wybór duży,może pomóc wybrać i polecić odpowiednie!
Tel.668-021-021 Zamawiałem ostatnio do swojej Lancii Kappy.
sugerowałem się cena ze strony mikoda czyli 95,10
a na przód ( pełne nawierc. nacin. ) miał za 108 a na www.mikoda.pl sa po 114,56
a koszty wysyłki dochodzą i na www i na allegro :)
tak czy inaczej - tarcze niedrogie i polecane przez wielu :-)
na www.mikoda.pl nie ma tarcz do 166stki
no wlasnie wszedzie wpisuje na linkach od was 166 i nie ma ja potrzebuje tarcze do 166 2.4, czy ktos sie orientuje jakiej średnicy tarcze sa w 166 JTD? 276mm? czy 281mm?
Ostatnio wymieniłem tarcze i klocki na obu osiach, wszystko firmy ATE. Nie muszę chyba tego producenta zachwalać. Koszt materiału z wysyłką to 910 zł. Średnica na przód to 281 mm oczywiście w JTD przed liftem.
W swojej 2,4 JTD wymieniałem ostatnio tarcze z tyłu, średnica 281 mm. Nie wiem natomiast, czy we wszystkich samochodach są takie same. Kupiłem podając nr nadwozia.
ja mam wersje przed liftem 2001 to rozumiem ze 281 mm musze szukac
mikoda nie robi tarcz do 166 pisalem osobiscie do nich i taka otrzymalem odpowiedz