Witam jakiej firmy tarcze hamulcowe najlepiej zalozyc do 166 2.4 JTD 2001r szukalem na allegro i nie wiem co najlepiej sie nada prosze o jakas porade
Witam jakiej firmy tarcze hamulcowe najlepiej zalozyc do 166 2.4 JTD 2001r szukalem na allegro i nie wiem co najlepiej sie nada prosze o jakas porade
Ja mam, co prawda w 156, Brembo Max rowkowane i klocki Ferodo DS Performance 2000 i sobie chwalę. Jest bardzo ok.
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '00 - sprzedana
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm '06 - sprzedana
Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 '17
Założyłem tarcze MIKODA - bardzo dobra cena MIKODA i też klocki Ferodo DS Performance i jak na razie nie narzekam. Hamują rewelacyjnie .
ten gościu ma ceny nieco niższe na mikody od tych ze strony
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
zawsze na troche benzin zostaje![]()
bocian niestety się mylisz ! Ceny ma prawie takie same i do tego dochodzą koszty wysyłki .Chyba że ktoś sam odbierze w Częstochowie .
Na tych aukcjach jest podana cena za sztukę. Hit TARCZE ALFA ROMEO 147 156 164 TYŁ wersja GT (615574100) - Aukcje internetowe Allegro Cena w sklepie firmowym Mikoda w Częstochowie wynosiła 89 zł jak pytałem o tył.
Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 28-04-2009 o 17:51
Tarcze firmy TRW
a możecie polecić jakieś tarcze do 166 2,5 V6?
brembo ale ponoc ostatnio spadli jakosciowo), Mikoda - dobre bo poslkiesam uzywam mikody + ferodo premiec i jestes zadowolony
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Znam człowieka który zajmuje się handlem tarczami hamulcowymi od 12 lat! Ceny przystępne wybór duży,może pomóc wybrać i polecić odpowiednie!
Tel.668-021-021 Zamawiałem ostatnio do swojej Lancii Kappy.
sugerowałem się cena ze strony mikoda czyli 95,10
a na przód ( pełne nawierc. nacin. ) miał za 108 a na www.mikoda.pl sa po 114,56
a koszty wysyłki dochodzą i na www i na allegro
tak czy inaczej - tarcze niedrogie i polecane przez wielu :-)