Proponuje spotkanie w KRK w najbliższych tygodniach, jeśli jest ktoś chętny to proszę wpisać się na listę. Trzeba wykorzystać pogodę, puki jest jeszcze w miarę ładna. Od razu proponuje wypełnić ankietę dotyczącą terminu.
1. M@T
Printable View
Proponuje spotkanie w KRK w najbliższych tygodniach, jeśli jest ktoś chętny to proszę wpisać się na listę. Trzeba wykorzystać pogodę, puki jest jeszcze w miarę ładna. Od razu proponuje wypełnić ankietę dotyczącą terminu.
1. M@T
ja jestem za spotkaniem tylko 26 września mi nie pasuje ale reszta terminów mi pasuje
1. M@T
2. Darknes
ja również mogę się spotkać obojętnie w którym terminie, tylko ze 27 wrzesnia jest spot w bielsku..
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
A czy przyjmiecie wiernego Alfaholika bez Alfy? :-)
Miło będzie poznać gościa, który rozbił taką fajną Alfę. Zrobię sobie wycieczkę do Krakowa. Termin obojętny, ale fajnie gdyby była to sobota :)
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
Kraków to dobry pomysł, bo jeśli będzie nie daleko to przypcham swoją bellę.:( A tak serio to jeśli zdąże naprawić to będę.
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. obw
Ja tez wpadne ale moge dopiero 10/11 pazdziernika :)
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. obw
7. r0bertos
Ja się wstępnie zapisuje na 50% co do terminu to jeśli będę to się dostosuje :)
Witam ja również chętnie się spotkam. Niestety termin 3/4.10 mnie nie będzie pozostałe terminy ok.:cool:
wpisuje sie na liste ale dla mnie fajnie jakby to było 10/11.
ja również mogłabym przyjechać do najpiękniejszego miasta :)
może niech ktoś ustali od razu termin bo jak widać nie każdemu zawsze pasuje? 10-11 październik??
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. LIGAR
7. aniucha05
to może ustalmy że to będzie 10 październik i spotykamy się na parkingu multikina, pasuje wszystkim ????? tylko jeszcze trzeba by było ustalić godz , ja proponuje godz 13.
to mi pasuje :) krótko, zwięźle i na temat :)
pasuje i to bardzo :)
kotlet znajdź sobie ulice Dobrego Pasterza 128 to jest dokładny adres do multikina i za tym kinem jest parking to tam się spotykamy:)
tez jestem chetny tylko dopiero ok 16 bede dostepny jakie sa plany wgl na ten zlot jakas wyprawa gdzies??
pamiętajcie że terminy podane to weekend a w takie dni parking pod multikinem jest full...
ja do multikina mam 3 kroki i zawsze chętnie podjadę ;)
To i ja się dopiszę do listy na 10/11 październik:D Jak wszystko wyjdzie i będzie wolne to będzie to mój pierwszy zlot:yes2:
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. LIGAR
7. aniucha05
8. Matti
tylko zdaloby sie pomyslec gdzie sie przeniesiemy potem spod multi ? jakis grill moze wchodzic w gre jak bedzie ladna pogoda...tylko gdzie ? zakrzowek ? tam sie nie pomiescimy samochodami :P ma ktos jakis pomysl ? i gorzej jak pogoda sie poniszczy...
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. LIGAR
7. aniucha05
8. Matti
9. adayena
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. LIGAR
7. aniucha05
8. Matti
9. adayena
10. lenny
Czesc wszystkim,
Ja bym sie tez dopisal, ale moze jednak parking marketu obok multi? pod multi bedzie rzeznia.
Piotrek
tam pod Krokusem ? no też w sumie może być. Tam już sie pomieścimy :) tylko trzeba dogadać się gdzie dalej polecimy...
No w krakowie troche jest problem z ciekawymi miejscami, szczegolnie gwarantujacymi wiecej niz 1 miejsce parkingowe :)
no jeśli chcemy grilla zrobić to mógłby być zakrzówek. Ale jak będzie ładnie to tam będzie pełno samochodów. Ale jeszcze wchodzi w gre opuszczone lotnisko na Czyżynach. Tam można wjechać spokojnie i grillować :)
jo chyba tyż wpadna(tak na 90%)
ale lipa, ja 10/11 nie moge bo mam szkołe ;/
może nastepnym razem :(
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. LIGAR
7. aniucha05
8. Matti
9. adayena
10. lenny
11. Addicted (50/50 - nie mam jeszcze grafiku na październik [10 pasuje])
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. LIGAR
7. aniucha05
8. Matti
9. adayena
10. lenny
12. plancior - jeśli ktoś jeszcze z Rybnika się wybierze, jak nie, to raczej odpadam
plancior, a jednak ;) w Bielsku byłeś na 'NIE'
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. LIGAR
7. aniucha05
8. Matti
9. adayena
10. lenny
12. plancior - jeśli ktoś jeszcze z Rybnika się wybierze, jak nie, to raczej odpadam
13. puotek - jak plancior nie wymięknie i będzie duża ekipa
Ja proponuje na parkingu Reala(od strony stacji BP) bo pod Multi może być faktycznie problem z zaparkowaniem w grupie. A tak pozatym to mam około 1km i to z górki więc nawet bez sprzęgła się dowlekę :)
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. LIGAR
7. aniucha05
8. Matti
9. adayena
10. lenny
14. ayem
Też się dopiszę, chociaż pewnie mógłbym na lokalizacje na nogach przyjść :)
Jeszcze ktoś z Rybnika i okolic?
a ja się pytam gdzie byli wasi rodzice jak przepisywaliście listę ?
czemu nikt biednego hanysa Adamsa nie dopisał ? :mad:
sam poprawię :cool:
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. LIGAR
7. aniucha05
8. Matti
9. adayena
10. lenny
14. ayem
15. Adams#72 ( na 90 % )
a ja to jak zwykle - nie będę :dance3:
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. LIGAR
7. aniucha05
8. Matti
9. adayena
10. lenny
14. ayem
15. Adams#72 ( na 90 % )
16. Ja 50/50 ... zależy kiedy będe miał wykłady na studiach :/
No tak Bocian, jak zwykle Cię nie będzie ;D
to dopiszcie jeszcze mnie!!! :) na 98.78 % :) nie pytajcie dlaczego sam nie wiem :) ale postaram się być