Witam, przeglądając forum zauważyłem, że jest sporo osób z Bochni i okolic. Może zorganizowalibyśmy jakiś lokalny spocik? Jak ktoś jest z tych okolic niech się odezwie:) Pozdrawiam Wojtek
Printable View
Witam, przeglądając forum zauważyłem, że jest sporo osób z Bochni i okolic. Może zorganizowalibyśmy jakiś lokalny spocik? Jak ktoś jest z tych okolic niech się odezwie:) Pozdrawiam Wojtek
ja mieszkam zaraz koło nowego brzeska. na spocik moge wpaść ale jedynie bmw alfy juz nie mam. kumpel tez bylby chetny swoja 155 . zrobić mozna w proszówkach pod pływalnią
Jeśli była by to niedziela to też się pisze. Pozdrawiam.
Nie ma to jak come back :D Dawno mnie tu nie było :)
No to zbieramy pakę i organizujemy mini-spocik. Pozdrawiam
witam czy ktos z was zerkał na ten samochod
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11396684
Witam :) Pozdrawiam Bochniaków:D Bywam u Was czasem ale częściej jestem na wysokości Chełmu i Siedlca bo tam mam rodzinkę:)
witam :) ja mieszkam 4 kilometry od Bochni :cool: pozdrawiam alfaholików z okolic ;)
hej wszystkim :) Bochnia/ Krakow :) obecnie Dublin ;)
Brzesko wita:D wpadać na spota w święta do Tarnowa;)
Żegocina - dziś obudzona po śnie zimowym - dźwięk v6 z rana - lepsze od kawy milion razy. Małe OT - wiadomo kto jeździ GTV srebrną co parkuje pod PUP?
Witam. Jeśli by był ktoś chętny to 10 kwietnia jest spocik w Tarnowie ok godziny 17-18 na parkingu koło sklepu Carrefour:)
Pracuję w Bochni i przyjeżdżam czerwoną Alfą 145 QV raz na jakiś czas, jeździł bym codziennie ale 6L ON/100km w Vectrze wygrywa z 10L Pb/100 w Alfie - truć jej gazem nie będę :)
No to może odgrzeję temacik.
Kto chętny na jakiegoś spocika w najbliższym czasie?
Mogę przyjechać
A propos grilla, to spotkajmy się wszyscy w Gródku nad Dunajcem. Termin to 17.06.2012 (niedziela).
wszystkie szczegóły tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...umowiczow.html
BTW kto śmiga czerwoną 159 na naszych blachach (KBC), którą widuję w okolicach N. Wiśnicza, Bochni?
Pozdrawiam.
- Rafał
No to w czerwcu się musimy spotkać, bo do końca mają trolę w robocie. W następnym tygodniu będę miał grafik to się rozkmini jakiś termin.
Właśnie ja mam taką pracę, że wieczorami i popołudniami pracuję, w czerwcu na pewno 7 mam wolne, bo święto, a co więcej to mam nadzieje, że wreszcie dziś będzie grafik!
to jak będziesz miał grafik to podaj jakiś konkretny termin i będziemy negocjować:)
Ktoś chętny na mini spocik w następnym tygodniu? Mi pasuje generalnie każdy dzień.
ja jestem chetny moze byc ten piatek lub niedziela
Ktoś jeszcze chętny? U mnie w grę wchodzi tylko piątek, czyli jutro.
@Beny masz propozycję miejsca? Jeżeli nie przeszkadza Ci zawrotna frekwencja 2 osób to napisz mi na PW nr tel. To się jutro spiszemy na popołudnie jakoś.
Witam. Widzę, że tu temat się odgrzał :P ja też jestem chętny na spocik jakiś :D jakby co to piszcie w tym temacie co i jak :D
Jeśli przygarniecie nowego alfa maniaka z Bochni to też jestem chętny.
Hm panowie może tak 10 lipiec ?:P
jakiś spocik ?:)
Mi pasuje, jestem za!
ktoś jeszcze chętny ?:) tylko miejsce musimy ustalić.
Niech ktoś rzuci konkrety tzn. data , godzina i miejsce i wtedy się piszę :)
Może być 10 lipca, proponuję godzinę 20:00 a miejsce - górny parking galerii Rondo (tylko dlatego że nikt inny tego nie proponował)
może być :D mam wolne od poniedziałku więc jestem za :P nawet i parking przy galerii pasuje ;P a co tam od czegoś trzeba zacząć :)
Mi pasuje, więc jak coś to się piszę :)
mi tez pasuje :) galeria rondo na samej gorze lub na srodkowej kondygnacji na koncu parkingu przy barjerkach. godzina tez mi pasuje.
to robimy liste:
1. Beny
2.
czemu tak późno ?
Dla mnie godzina nie ma znaczenia, ale może tak 18, skoro Michał woli wcześniej?
1. Beny
2. t.o.mek
3. bumarc
4. Foox
5. Michał(Pliszka)
ooo to już lepiej 18 może być :) w sumie jeszcze nie byłem w tej galerii rondo ale myślę że trafie ;)
Michał, bierz kurs na wiadukt kolejowy obok dworca, stamtąd już nie trafić było by niezłym wyczynem :D.
tak jak by jechał z kina Regis górą na tym wiadukcie jesli mi dobrze świta ? :D
Dokładnie tak.
Czyli wtorek godzina 18 parking Galerii Rondo u samej góry przy barierkach ? :)