Napisał
Stanley
sgadak czy mógłbyś zamieścić rysunek pokazujący gdzie dokładnie należy te podkładki wstawić aby zmienić kąty i jak sie ma dodawanie lub zmniejszanie grubosci podkładek do ustawienia kół. Czy jak dodamy grubości to koła będą tak: /---\ czy może tak : \---/.
Bo ja mam tez problem z kontami z przodu ale wczesniej juz mi wyjaśniono , że poprzez zastosowanie zamienników wahaczy uzyskałem taki efekt czyli koła tak /---\ bo wymiary zamienników sa wymiarami uśrednionym dla wszystkich modeli Alf 166 i to powoduje , ze u mnie po wtymianie koła stją tak /---\ mimo że wszystkie wahy nowe. Teraz nie usmiecha mi sie na nowo wymienić i musze cos z tym zrobic bo szkoda opon , ale koszt dwóch opon to i tak mniej niż wymaina wachaczy na nowe i to oryginalne. Swoja droga skoro to prawda z tymi zamiennikami to należało by rozpowszechnić na allegro , że te wahacze to lipa !!!, ja kupowałem w tzw. zestawie (górne , dolne i łacznik) wszystko kosztowało około 630 zł, niestety nie pamietam u kogo kupowałem. Chyba że poszperam po koncie z przelewami.