Jak w temacie
Opinie, spostrzeżenia, konstruktywna krytyka, pochwały,
Ja od siebie dziękuje organizatorom za przygotowanie tegoż zlotu, gdyż był on moim zdaniem zajebisty.
ZDJECIA I FILMIKI W ODDZIELNYCH TEMATACH
Printable View
Jak w temacie
Opinie, spostrzeżenia, konstruktywna krytyka, pochwały,
Ja od siebie dziękuje organizatorom za przygotowanie tegoż zlotu, gdyż był on moim zdaniem zajebisty.
ZDJECIA I FILMIKI W ODDZIELNYCH TEMATACH
ja ze swojej strony także dziękuję za organizację :) wszystko było ok poza myszkami w pokoju - ale za to organizatorów winić nie można
strasznie miło było poznać Administrację i zamienić kilka słów :) zaskoczona byłam także tym, że nie musiałam się przedstawiać po przyjeździe :D
fiergloo - jestem dumna że mogłam uscisnąć Tobie rękę - mam nadzieję że trochę Twojej wiedzy przeszło na mnie :)
Marcinowi, Tomkowi, Wojtkowi (także za pozwolenie jazdy za kierownicą Mi.To i to nie tylko pod kontrolą :) ), Ligarowi, Dominice, Danielowi i wszystkim pozostałym za wspaniałe towarzystwo
pozdrawiam również Gosię która nie mogła z nami być ale dzięki niej GTA mogło pokazać na co ją stać :)
na sam koniec pozdrowionka dla Piotrusia :) przyznaję że se zapomniałam przed editem ale sprowadził mnie na ziemię więc już się poprawiam :) fajnie że byłeś mimo że nie cały czas :)
Powtórzę posta w tym temacie:
Miło było, się skończyło... Tak w skrócie z mojej strony dziękuję wszystkim z którymi się tak wybawiłem w ten weekend.
Tomkowi M, który mnie zabrał na zlot i spełnił dziecięce marzenia odnośnie przejażdżki GTA, potem odnośnie wyścigu GTA, potem odnośnie jazdy GTA:)
Wojtkowi, który dał mi swoje mega szybkie MiTo na torze
Ligarowi i Dominice za to samo, ale ich autko było jeszcze bardziej wymagające. Skręcasz w lewo, jedziesz prosto:D Ligarowi raz jeszcze za wspólne przytulanie, picie piwa i pozdrowienie mnie w filmie:D:D:D Będzie hit na YT:P
Ani, Marcinowi, Piotrkowi, Rafałowi z ekipą i Jagielowi za słuchanie moich bredni gdy się do nich przyczepiłem.
Ale to i tak nic, bo cały zlot zawdzięczam LOLI GTA. Dziękuję, dziękuję, dziękuje:) (i nie narobiłem na fotel):D
PS: Za rok jadę z Gosią, Tomek się zajmie susłami:P
Również dziękuję wszystkim organizatorom za ten zlot, był zajebisty, oby do następnego ;) i podziękowania dla całej ekipy, z która przyjechałem i spędziłem trochę czasu, czyli dla Tomka, Wojtka, Aniuchy, Marcina, Ligara, Dominiki, Daniela, Robaka, Adamsa ;) (chyba wszyscy ? :) ) A szczególne dzięki dla Tomka i Wojtka (oni wiedzą za co :D). I gratulacje dla wszystkich co wygrali różne gadżety albo i coś więcej, prawda Tomek ? :D
U mnie bedzie krótko
wielkie podziekowania dla całej ekipy, jak zwykle było kupe śmiechu i fajnej zabawy.
Wielkie podziekowania dla organizatorów za trud i ogarnięcie nas wszystkich mam nadzieje że wszystcy byli grzeczni i nie mieliście znami kłopotów:):) pozatym w końcu was poznałem mam nadzieje że następnym razem wszystko bedzie tak samo super.
Gratki dla organizatorów bo zlot naprawdę udany a bywałem już na różnych. Dzięki dla nas samych, bo to my tworzymy ten klub jak to ładnie dzis Piotrix powiedział :) dodał jeszcze cos o jakiś plewach ale ni bardzo zrozumiałem o co chodzi :D
Co do organizacji następnych zlotów to proponuje więcej konkurencji dla tych co nie upalają np. wymiana koła na czas, rzut gaśnicą ( mogą być fajerwerki ;) ), najładniej brzmiacy wydech itp albo jakiś konkursów sprawnościowych w stylu picie piwa na czas ;)
Jeszcze raz wielkie, wielkie, wielkie, podziekowania.
ja może rozpisze się później bo dopiero ogarniam się w domu, ale prócz wielkich podziękowań dla organizatorów, składam OGROMNE PODZIĘKOWANIA dwóm panom od 155Q4 (niestety imion/nicków nie pamiętam :( ) bo jadąc nimi spełniłem swoje marzenie, które miałem od chwili kupna mojej 155! Dziękuje!!!!
http://img514.imageshack.us/img514/5...rozmiar.th.jpg
Ja również bardzo dziękuję za wspaniałe towarzystwo, mile spędzony czas, Jaglowi i Młodemu_Alfiście za wspólną podróż.
Do następnego razu. :)
Jak dla mnie ten Zlot to 1 Klasa!! Na prawdę niezapomniane wydarzenie! Podziękowania dla organizatorów za kawał dobrej roboty!
Tyle Alf w jednym miejscu i wszystkie na wyciągnięcie ręki - Raj na Ziemi, rzec można:D ..i to bez dwóch zdań!
Mama taką cichą nadzieję że ten Zlot rozrusza trochę kulturę Alfa Romeo w samym Wrocławiu i okolicach;)
pozdrawiam jeszcze kolegę z Mikołowa który był 147 :) i Roberta i Karolinę z Cieszyna i Mateusza który z nami wracał :)
Tylko dwie 166 przed FL były ? Oj trzeba to zmienić :) szkoda że termin mi nie pasował kompletnie bo widzę że impreza udana więc trzeba troszkę żałować że się nie było ;P
oj jest co żałować zlot pierwsza klasa miło i sympatycznie rewelacyjna atmosfera. Wielkie podziękowania organizatorom za organizację. mi nastrój popsuła tylko moja bella po wynikach z hamowni ale tam nie ma co stękać. Było super:cheers:
Cytat:
Napisał Ligar
Cytat:
Napisał aniucha05
Nie wiem, nie znam się, ogólnie to zarobiony jestem...:DCytat:
Napisał tomaszmagiera
A wygraną to Tomaszu zawdzięczasz swojej nieskazitelnej GTA. Tzn nie swojej. Jakby Ci Twoja wspaniała żonka nie pożyczyła samochodu to Twoim JTD-kiem moglibyśmy co najwyżej wygrać choinkę zapachową, którą byś musiał sobie sam kupić w żabce, jak mrutyna by jechał:D Nie chciał z nami rozmawiać, ale on w sumie dobry człowiek jest i by podjechał:)
Chciałbym przeprosić piękną kobietę, która przy ognisku poprosiła bym jej przypilnował miejsca. Niestety ten gościu co się wcisnął miał jednak posturę i duuuuże mięśnie więc odpuściłem...:D Jeszcze by mi jakieś kontrowersyjne zdjęcie zrobił z Ligarem w niejednoznacznej sytuacji i wrzucił na demota czy coś...:P
Przepraszam też wszystkich których oblałem swoim procentowym nitro gdy goniłem w około ogniska:D Oraz pieska który mi zeżarł mój boczek. Miało być na później! Przecież schowałem pod ławkę:D
Pozdrawiam swoją drużynę piłkarską, a zwycięzcy niech się walą na swoje gołe cyce:D:D:D
Tyle wesołego, bo tak na poważnie sami widzicie, że mam miłe wspomnienia. To wszystko zasługa organizatorów, wiem ile pracy was kosztowało by to wszystko poskładać do kupy. I udało się wam. Co prawda Piotrixx stracił troszkę nerwów, ale to oczywiste przy tylu ludziach.
A niemiłą opinię wydam na temat smyczy które dostaliśmy... Wiecie, nie siadły zbytnio w mój gust:P
Pozdrawiam całą ekipę, oraz nowo poznanych: Samula z towarzyszką. Bardzo sympatyczna z was para:)
No i filmiki i fotki proooszę:)
Białystok melduje się cały i zdrowy po blisko 700 kilometrowej trasie, ale naprawdę było warto przejechać taki szmat drogi by poznać tylu wspaniałych ludzi :d i mimo paru chwil grozy związanych z awarią auta kolegi to wszystko było idealne nawet Prlowskie pokoje miały swój uroczy klimat :d
Dziki Organizatorom za zorganizowanie tak wspaniałej imprezy!!!! Pozdrawiam !
Swoją drogą.
Ewenement, że nie doszło na torze do żadnej przykrej sytuacji typu wypadek lub stłuczka. A o tę ostatnią podczas ustawiania sie pod zdjęcia było łatwo. Wyjazd płynny, bo właśnie bardziej o ten wyjazd się obawiałem najbardziej.
Za to sobotnia imprezka przy ognisku była świetna. Zwłaszcza żarcie gładko wchodziło, może te leczo troche mi się odbijało jeszcze w niedziele rano, ale świniak wszedł gładko.
No i debata do rana.
Zapytałbym jeszcze ... o ten .... konkurs http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2010/08/87.jpg
Ja też dziękuję organizatorom za super zlot ,rozmowy do prawie białego rana :D ,mojej ekipie ,Kasce ,Robusiowi ,Monice ,Bocianowi ,Mariuszowi ,Georgowi ,Rufikowi,a szczególnie mojemu Adam$ikowi że mimo późnej pory przyjechał po mnie tak daleko żebym mogła pobyć z wami .Atmosfera ,towarzystwo ,jedzenie Super ,pozdrawiam wszystkich klubowiczów tych wymienionych i nie tylko ,do następnego :P
Pozdrawiam swoją drużynę piłkarską, a zwycięzcy niech się walą na swoje gołe cyce:D:D:D
haha , dalismy ciala :)
Również chciałem podziękować wszystkim za spędzony czas. Miło było porozmawiać o różnych sprawach z ludźmi, których łączy jedna wspólna pasja. Z niecierpliwością wyczekuję kolejnego tak udanego zlotu.
http://www.youtube.com/watch?v=E43POYdU4SM krótki filmik z kawałka przejazdu Ilith-a po torze rakietowa
Impreza na najwyższym poziomie, organizatorzy odwalili kawał dobrej roboty, obyło się bez żadnych wpadek, a bałem się o takowe na torze, jednak organizatorzy poradzili sobie z tak liczną grupą.
Atmosfera i atrakcje były naprawdę super. Bardzo miło było poznać alfaholików z całej polski, a w szczególności alfistkę Doroti :D Wielkie podziękowania za zlocik dla wszystkich.
I my dotarliśmy szczęśliwie do domku, i od razu Wielkie podziekowania dla wszystkich !!!
rewelka atmosfera i belle! Super znowu sie spotkac ze "stara ekipą" i poznać nowych.
Fiergloo myslałem , że jesteś wyzszy :)
Piotrix sie postarzałeś jak cholera! :)
Majkel- schudłeś!
Qatroo - zasługujesz na miano instruktora!
Szkoda że tak krótko...:( we wrześniu przyjedzcie wszyscy do Bielska). Wielki szacun dla organizatorów!
R E W E L K A ! ! !
Przepraszam ze sie wtrace, ale czytam te wszystkie ochy i achy na temat zlotu i trafia mnie ze nie moglem przybyc:( Niestety nie udalo mi sie nikogo zwerbowac na zjazd z mojej okolicy, a samemu nie chcialo mi sie jechac:/ Teraz juz wiem ze nastepnego zlotu nie przepuszcze chocby byl w Gdansku i chocbym mial jechac sam! Jak tylko czas pozwoli to melduje sie na nastepnej imprezie:) Nie odpuszcze sobie przyjemnosci ogladania tylu Belli w jednym miejscu i poznania calej rodziny Alfisti:D Koncze nudne pisanie i gratuluje udanego zlotu:) Pozdrawiam wszystkich:D
Cóż Ja dużo napisać nie mogę bo wpadłem tylko na 4 godzinki aby się z wami spotkać :)
Ale widziałem że każdy miał co robić i zabawa była przednia :)
Dziękuje Adam$owi za użyczenie naklejki abym chociaż na chwilę mógł poczuć co straciłem nie zapisując się na full opcje :D no ale cóż nie wiedziałem czy będe mógł z wami być więc nie chciałem ryzykować.
Mrutyna, tatuaż pierwsza klasa :) Aniucha również, pewnie nie długo całe ciało będzie z Alfy :D
Pozdrawiam serdecznie! :)
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
I dziekuje z II miejsce i dyplom w konkursie na najładniejsza belle :) :)
To i ja:D
Dziekuje wszystkim, zlot byl naprawde super.
Szczegolne podziekowania dla organizatorow, za cierpliwosc i trud wlozony zarowno przygotowania przed zlotem jak i na samym torze.
Wrazenia byly tylko pozytywne. Byl to moj pierwszy zlot i juz moge powiedziec ze nie ostatni. Nigdy nie wiedzialem jak to wyglada, a teraz zaluje... ze nie jezdzilem wczesniej. Jak juz mojej narzeczonej sie podobalo i chce dalej jezdzic to naprawde bylo super. Do kogo bym sie nie odezwal rozmawial ze mna jak stary kumpel.
Oczywiscie podziekowania dla ekipy z ktora jechalismy na zlot, Rafal mam nadzieje ze Wasze "babcie" (jak to okresliles przy A4) nie czuly sie zle w towarzystwie naszych ciut mlodszych belli:D:P
Ja również was pozdrawiam i dziękuję za milo spędzony czas :)
Było NIE licho xdxdxdxd
Resztę ekipy tez pozdrawiam, piotriix'a szczególnie za wszystko co zrobił dla zlotu i milo zamienione "kilka" słów :)
Mam nadzieje ze mnie choć troszkę zapamiętaliście i że jeszcze kiedyś uda mi się z wami wszystkimi spotkać :)
POZDRAWIAM
ok, pora na mnie
na początek jeszcze podziękowań i pozdrowień kilka. dzieki dla mojej Ani że udostępniła mi do szaleństw swojego boxerka :* Jeszcze raz dzięki panom od Q4 za kluczyki od autka ;) ekipie ze świebodzina że dość spokojnie podeszli to mojego błądzenia przy szukaniu Stanicy, za piwko również (obiecuje się zrewanżować), rzecz jasna majkelowi i piotrixowi za organizacje tego. mimo tak ubogiego składu daliście rade i to lepiej niż się można było spodziewać :)
slipowi że zajął się flagami i nie zapomniał moich naklejek :) bocianowi z robakiem że zajęli się kuflami. łukaszowi A. za... ale to między nami ;) ;) :D :D no i wszystkim niewymienionym z którymi miło się gawędziło :)
co do stanicy fajna miejscówka, na maxa skromna ale jak na mój gust akurat :) żarcia było aż nadto. imprezki miłe, aczkolwiek szkoda że sporo ludzi pouciekało z ogniska.
tor REWELACJA. myślałem że to będa jakieś krótkie przejażdżki, a tu prawie 2,5min i walka na każdym zakręcie. świetne było też to, że konfiguracja toru pozwalała słabszym autem powalczyć z autami np. 2 litrowymi :) no i po raz pierwszy na suchej nawierzchni niezamierzenie obróciło mnie autem. na minus zalicze tylko te dziury w paru miejscach które na prawdę przerażały, i o ile ja jechałem chyba na profilu 60, to jakbym miał moje 17ki to chyba srał bym w gacie w obawie o nie. ludzie z rakietowej mówili że ciągle dziury się pojawiają, ale to nie wymówka, bo zasypanie ich to raptem pół godz roboty.
kolejna rzecz którą można by było poprawić na następne lata to organizacja kolejki, zamiast podjeżdżać i marnować czas w aucie fajnie by zaparkować auta jedno obok drugiego i wtedy te na którego kolej by jechał i wracał na swoje miejsce (aczkolwiek wiem że w tym roku było na trawie trochę grząsko i mało miejsca ale za rok...).
fajne były dodatkowe konkurencje. o ile kurtyny były ciekawe, to zakręt za nimi dopiero wrażeń dostarczał :D :D :D
miło też że mimo ilości i zamieszania przy robieniu zdjęcia wszyscy cierpliwie słuchali (czasem sprzecznych) instrukcji :)
i o sponsorach. panowie z PMFactory spoko goście, wszyscy sponsorzy jakby tacy byli to by było git :D ekipa Carnauba Auto Detailing - pozdrowienia i wielkie dzięki za porady i degustacje (dosłownie) zapachu do auta :D :D podziwiam waszą pracę i żałować można że ludzie na torze nie mogli zobaczyć waszej pracy.
oby za rok było równie fajnie, a może jeszcze lepiej. proponuje 2 dni na torze :D :D :D ;)
napomnę jeszcze że najlepsza alfa wśród boxerów na torze ( :D :D :D ) jest na sprzedaż i 100 osób potwierdzi że auto daje rade hehehehhee :D
Heh, no szkoda, pewnie jeszcze bym Cię troche pomęczył odnośnie kilku kwestii i znajomości, ale pomimo że zlot świetny trochę byłem rozkojarzony i zabiegany ( pękł mi przewód dolotowy co mnie trochę zmartwoło i pojechałem do ASO na załatranie tymczasowe, a w aucie mi narzekała mi dziewczyna że głodna i kiełbasy z grilla nie sprzedają :/ ) :P
No widzisz Carlos, czasem trzeba pojechać na ogólnopolski zlot, żeby poznać sąsiadkę z osiedla obok ;)
Co do zlotu - również mi się podobało i ciesze się, ze mimo wirusa jaki mnie dopadł dotrzymałam do końca imprezy na torze :D
pzdr!!!
---------- Post dodany o godzinie 20:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:54 ----------
"chocby byl w Gdansku" ?? no wiesz... piękne miasto! a i ekipa KARP bardzo sympatyczna :)
jestem za Gdańskiem na przyszły rok! :D
czy ja już mogę tu pisać czy nadal mam banana na opinie ?
:D:D:D:D:D
p.s.
nie mam się czego przyczepić choćbym nawet chciał - no może tylko tego że strzeliłem sobie tylko jedną bramę w meczyku
GOŁE CYCE - MISZCZ :D:D:D
12 do 3 było ?
bocian ty za dużo ciałem wchodziłeś w przeciwnika ":P