24.10.2010 Spot Arkadia poziom -2 niebieski godz 20.
link do spotu:
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=29403
Zapraszam
Printable View
24.10.2010 Spot Arkadia poziom -2 niebieski godz 20.
link do spotu:
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=29403
Zapraszam
no tym razem to musze byc :P
Że też zawsze, kiedy mam 2 zmianę w pracy... Ale ostatnio dałem radę więc i tym razem się uda! Korek podrzuć jakieś fotki z niedzieli jak coś masz.
jutro wieczorem spróbuje ogarnąć temat :P
Dzięks za focie.
Bede bede.. :D Nie wiem tylko czym... :P
1 wiem! Moze ktos ze sznurkiem do diagnostyki wpasc??
Ja też pewnie dotrę, może Konrad weźmie kompa, bo i ja chciałem sprawdzić termostat...
Istnieje takie ryzyko że i ja wpadnę :D
Mogę dołączyć w okolicach Hali Banacha;)
BTW, miałby ktoś sprzęt żeby podłączyć 155?? Ciekawi mnie co tam w trawie piszczy:)
Popieram przejazd i koniecznie zabrać Dakoolk`a, bo bez niego dupa z diagnostyki...
Też bym się podpiął ale lecę od Zakrętu...
Przecież jeszcze chłopaki z AC mają sznurek.. :D
Reszta odzywać się!! :P
A jest szansa żeby ktoś zapiął moją 155 i sczytał błędy??:)
O 155 coś jest na dobrą sprawę;)
http://www.forum.alfaholicy.org/145_...146_155_a.html
Jak pasuje interfejs od 145 do 155 to Qubass ma zawsze taki kabelek w schowku.
Z tego wątku wynika że część 145 ma na 3 piny więc wyjdzie w praniu, zobaczymy na miejscu:)
Jeśli tyle autek leci z Okęcia to ja mogę się cofnąć kawałek i czekać np. na BP przed Korotyńskiego bo dalej już ciężko znaleźć jakieś dobre miejsce na ustawkę.
A więc jest takie miejsce :P
BP/McD przy 17 Stycznia?? O czasie 19.30 ?? Co wy na taką propozycję??
Najlepiej będzie chyba na parkingu Lidla obok McSzajsu na rogu Hynka/Krakowska, co Wy na to?? Tam jest kupa miejsca więc nie będzie problemu żeby stanąć. Godzina 19.30 może być.
Hehe, spoko, spoko, omijanie nie było zamierzone, tylko przy dużej ilości roboty ogarniam przeważnie wątki, gdzie mam autopowiadomienie, a tu się nie wpisałem już od jakiegoś czasu i nie wiedziałem, że przez liczne grono zostałem wywołany do odpowiedzi :)
No i kurczę mam zgryz, bo mam już kalendarz dość mocno zapisany w pozycji "niedziela", ale jak takie szacowne grono, to żal by było nie wstąpić, że tak powiem :P Jeszcze muszę zobaczyć , czy da się coś przyciąć i napiszę :) Tylko właśnie nie wiem, czy ja nie leciałbym z W-wy, gdzieś bardziej z centrum, ale to jeszcze muszę sprawdzić - najwyżej się zrobi start wspólny na powrocie i "eksplozję" w różnych kierunkach na rondzie zesłańców :P
Co do sznurka (o ile uda mi się dotrzeć), to trzeba też przycisnąć silentboba83, żeby się pojawił, bo teraz on go trzyma, mocno go eksploatuje i w dziale 156 mocno pobiera nauki od bubu, więc może jakby dalej miał dostęp do Alfadiaga, to z większą wiedzą mógłby diagnostykę porobić :)
EDIT:
Zobaczcie TO i namówcie tego kolegę :D
Jakby Michał jeszcze 164ką przyjechał... ale chyba na to jeszcze musimy poczekać, nie? ;)
Może pod Realem na Okęciu?
Ja też, zdecydujcie w końcu gdzie :P i podajcie już konkretne info:)
Pod realem może być ciężko się spotkać, poza tym są garby...
Najlepiej w sumie przy tym lidlu czy jakgozwał na rogu hynka/krakowskiej.
Godzina 19.30
1. Michalepwa
2.
Ok, parking Lidla, 19.30
1. Michalepwa
2. grzybek
3.
No prośże na AH się ruszyło, chyba w arkadii nie jest tak zle hehe
Z Forza Italia tez ktoś będzie, może być dużo aut
Panowie, z braku czasu nie jestem specjalnie aktywny ale tego spotu nie odpuszczę - wpadam pod Lidla o 19:30 :)
1. Michalepwa
2. grzybek
3. abir1
4.
Będzie przelot przez Wawę z symfonią silniczków AR:)
Dobra panowie, przerywamy milczenie :)
1. Michalepwa
2. grzybek
3. abir1
4. dakoolk+małżonka :) (pieskowi chyba odpuścimy:P)
Może się silentbob zdecyduje, wtedy polecimy z Pruszkowa, moglibyśmy jeszcze w sumie "zgarnąć lotnie" Radka spod Reala:D
no wiec po pierwsze to witam a po drugie to tez sie pisze na przelot z okecia ;)
takze mozna sie mnie spodziewac 19.30 pod lidlem;)
1. Michalepwa
2. grzybek
3. abir1
4. dakoolk+małżonka :) (pieskowi chyba odpuścimy:P)
5. lipa587
Dużo jest chętnych do diagnostyki, więc chyba by się nudził :P i mógłby komuś podgryźć obuwie w Belli :crazy_pilot: bo oznakował by na pewno :P
Chyba, że jest ktoś chętny do opieki i nie będziemy słuchać za bardzo silników (spaliny by mu zaszkodziły, albo cuś :P) to może można pomyśleć :D