7.11.2010 Warszawa Arkadia -2 niebieski godz 20:00
Zapraszam link do tematu
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=29700
Printable View
7.11.2010 Warszawa Arkadia -2 niebieski godz 20:00
Zapraszam link do tematu
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=29700
Powtórka z rozrywki??
Znowu start spod lidla??
Jeśli tak:
1. Michalepwa
Jak zawsze są w Arkadii to zawsze można lecieć spod Lidla:) Czyli mam 2 tygodnie na zrobienie wycieraczek:)
1. Michalepwa
2. grzybek
1. Michalepwa
2. grzybek
3.GhostRider
Jeff's Pole Mokotowskie - tam robiliśmy spoty zimowe w BBTP było całkiem miło, trzeba tylko miejscówki wcześniej rezerwować
no to i ja ponownie sie pisze ;)
1. Michalepwa
2. grzybek
3.GhostRider
4. lipa587
1. Michalepwa
2. grzybek
3.GhostRider
4. lipa587
5. dakoolk :D
Mam nadzieję, że GhostRider da radę dwoma wozami i reszta tych co była ostatnio też da radę i może jeszcze Radziu... kolumna będzie konkret :D Będzie można jechać Prymasa obok siebie tamując ruch :) Fajnie by było, jakby ktoś miał pasażera z kamerką :)
Witam zacne grono!!! Bendem i ja, heh nie bardzo mi po drodze trasa przejazdu, ale może koleżeństwo z Mińska się spisze, to wystartujemy razem, zachaczając po drodzę o "jakąś" 159???
1. Michalepwa
2. grzybek
3.GhostRider
4. lipa587
5. dakoolk
6. redek83 (na 20000000000000000000%)
Ja wszystko lubię robić 2x dokładniej niż inni więc ja jade 100km/h :P
A tak ogólnie to mogę się podjąć roli "lidera" (nie mylić z lidlem ;) ) grupy.
No to będziemy musieli polecieć 160 kmh, bo tam jest "tempo 80", ale jak naczelny kierownik tak poleci to się będziemy musieli dostosować :)
Ale jak będziemy jechać w zwartym szyku, to na fotce kierownika zostaniemy tylko "miszczami drugiego planu" :crazy_pilot:
Przeca pisałem w podsumowaniu ostatniego spota, że był kierownik dupa i że szukamy nowego lidlowego lidera :D
no i chyba dupa , bede sportwagonem tylko , bo crosswagon ma problem z pompą paliwa, zawiozłem ją wczoraj do fast service w Lesznowoli k/piaseczna , zobaczymy może uda się zrobić do niedzieli
Moja obecność na dzisiejszym spocie zależy od nastroju po dzisiejszym GP Brazylii. Jak będę miał co świętować to chyba nie przyjadę :D w przeciwnym wypadku będę na spocie.
19.30 start??
ja sie moge spoznic. bo zostalem przymuszony na wyjscie do kina i pewnie dopiero 19.20 z galerii mokotow wyjde i wszystko zalezy od tempa na drodze:D a marynarska lubi stac :( no i gtv nie chce katowac bo cos mi klekocze w silniku :/ no ale w kazdym badz razie postaram sie zdazyc:)
To nie mógł powiedzieć/krzyknąć przez drzwi tylko na forum pisze...
Podaj mi Cole leży na fotelu :D
Dobra Panowie, sprawa wygląda następująco. Oczywiście jak zwykle, jak na złość zaczęło padać... Z racji faktu iż od miesiąca albo i lepiej nie miałem czasu zanabyć mechanizmu nie posiadam wycieraczek więc może być lipton. Jeśli będzie kropiło jadę Alfą, jeśli mocniej to stawiam się pod Lidlem i zabieram się na pasażera z kimś;)
Oj tam, oj tam, ważne że będę;) W sobotę dopiero będę miał część, w piątek leciałem na Strażacką ale oczywiście przez tą !@#$% Warsiafkę z Ochoty do Rembertowa jechałem 1,5h, spóźniłem się 10 minut...
Dzieki za spocik!! :D
Uwagi na bierząco:
1. Konrad - potrenuj ruszanie na mokrym :P Jakbyś nie zerwał przyczepności to by poszła przodem;)
2. Czyja była czerwona GTV z duża czarną naklejką?
3. Ogólnie kolejne udane spotkanie!! Szkoda że mała reprezentacja starszych AR ale miejmy nadzieje że to się zmieni ;)
Pozdrawiam! :girl_wacko:
Miłe spotkanie, ale niemiła pamiątka z powrotu, panowie na toruńskiej mi chyba fotke pstrykneli przy 130, a tam remont i ograniczenie do 60. Zobaczymy jak to będzie ;) Super wrażenie robi tyle alf w jednym miejscu.
Dzieki za spot. No to nie dobrze ze cie dziabnęli, podaj kogoś kto ma mało punktów. Przejechało 27 aut. Przyznam ze frekwencja niezła.
Zapraszam na kolejny spot
Dzięki za spocik koledzy! Rzeczywiście fajna frekwencja, choć minimalnie monotematyczna :) Szkoda, że kolega z 164 QV tak szybko myknął :( No i muszę w końcu obejrzeć w środku tą czerwoną GT, bo się zagapiłem na te wszystkie V-ki i jakoś tak się nie zeszło znowu :(
Hehe - to wina niedogrzanych opon - i dodatkowo na powązkowskiej jest ciągle dość świeży i mało nagumowany asfalt :P na starcie z pitstopu na Toruńską była kwestia nie tylko śliskości (oponki lepiej dogrzane:P) ale przede wszystkim DUŻO za późnej zmiany biegu (deska rozdzielcza mi się uciszyła - wcześniej rezonowała z silnikiem dokładnie przy 7100 rpm i była super brzęczykiem zmiany biegu) :D Za to potem po dogrzaniu lepszym opon, mimo dodatkowego balastu (zatankowałem 53l na Lukoilu jak was pożegnałem długimi), to jeszcze skilowałem z zakrętu Corollę :crazy_pilot: hehe, oczywiście :lol:, bo nie wiem, jaki miała silnik (ale za to ciemne szyby :rotfl: ) - w każdym razie poślizg kół (na jedynce) był minimalny, bo na dwójce ostro zerwało :P Hehe te moje zimowe oponki na śliskim są do niczego...
No my mieliśmy szczęście, że suszyli w drugą stronę, bo też mieliśmy tak ze 2-3 dychy ponad limit :P Trzymamy kciuki, żebyś miał zachlapaną tablicę, niewyraźną twarz i wogóle, żeby fotka gdzieś zaginęła :)
Aha, no i tym razem zrobiłem mało fotek, więc jakby ktoś miał jakieś fajne, to proszę o ładną galerię lub podrzucenie na adres mój nick+gmail :P
Również dzięki, niestety o własnych siłach dotarłem tylko do Reduty (choć i tak niektórzy twierdzili że długo dałem radę:D ) a dalej skorzystałem z prawego fotela SportWagona Darka:)
No ja się ucieszyłem, jak zobaczyłem mijające mnie stojącego w zatoczce światłą 155-ki, które zaraz dogoniłem, niestety tylko do Reduty - ale pogoda Cię pewnie zmobilizuje do wymiany wycieraczek to w końcu i na spota dotrzesz :)
Pozdrawiam i do zobaczenia!
ja również dziękuje za spotkanie , i pozdrawiam wszystkich alfaholików , p.s. Foty niebawem
Dzięks wielki i ode mnie. Wrzucam linki z fotkami i filmem, o ile się uda, bo nie za bardzo ogarniam picasę...
http://picasaweb.google.com/11687835...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/11687835...eat=directlink
---------- Post dodany o godzinie 09:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:27 ----------
Dajcie znać czy działa. Konrad dzięks za zrzuty. Jednak EGR zaślepiony...
Dzięki za foty Tomku!
Tym bardziej, że większość moich okazała się nieostra, ręka mi drżała na widok tych wszystkich V6-ek :D
Nooooo... przez to się nie wyspałem totalnie, bo jak wróciłem, to w głowie miałem tylko te lśniące kolektory i dźwięk odjeżdżającej w fajnym stylu 164 QV :D
Jak Ci się chce to możesz zrobić taką dodatkową statystykę kiedyś :)
Dzięki za spotkanie
Uważam, że w przypadku AR nie może być zbyt monotematycznie - co auto to historie ;)
Ale żeby nie było - jak tylko będzie sucho zjawie się swoją gtv2000
pozdrawiam
P.S. Konrad - dzięki za podłączenie się i szybką analizę/diagnoze
Na przyjazd GTV-ki czekałem nie tylko ja :P Ale podziękowania za kompa musisz skierować do innego kolegi (tego z MacBookiem) - ja wczoraj zapinałem tylko Belle Tomka i Radka :D (jakkolwiek by to nie zabrzmiało :lol:) - ale spoko, ja też ciągle nie pamiętam wielu imion kolegów :o Dla pojaśnienia - Twoja Bella ma ten 3.0 V6 pod maską?
Edit: Grzybek - jak i Ty w końcu dotrzesz to znów zapowiada się bardziej historycznie przeglądowy spot :P
-----------------------------------------
EDIT: Wracając do wątku Killa :P Ty mi tu piszesz o technice jazdy, a się nie pochwaliliście, że byłe też przewaga technologiczna - te Pirelli Sotto Zero to pies??? :lol: