Witam ;] chciałem się zapytać co sądzicie o takim grillu bez znaczka... dzisiaj mi przyszła paczuszka i przymiarkę robiłem :) jak dla mnie to dosyć fajnie wygląda :) oczywiście na żywo lepszy efekt:)
Printable View
Witam ;] chciałem się zapytać co sądzicie o takim grillu bez znaczka... dzisiaj mi przyszła paczuszka i przymiarkę robiłem :) jak dla mnie to dosyć fajnie wygląda :) oczywiście na żywo lepszy efekt:)
Moim zdaniem to zły pomysł. Taki jest brak czegoś. Może to moje przyzwyczajenie,ale dziwnie się czuję patrząc na ten przód.
Oryginalny znaczek jest śliczny - pozłacane błyszczące napisy, lśni na słońcu,a do tego w połączeniu z chromowanym grilem jest niezłym wabikiem na płeć piękną, która uwielbia takie błyskotki ;).
Jak bym tak oszpecił auto spał bym na kanapie i jeździł sam po zakupy ;).
Mi jakoś też nie przypadł do gustu,ale ma sie Tobie podobac a nie nam.
Moim zdaniem lepszym pomysłem było kupić listwę chromową taką 3mm lub szersza wg uznania i nakleić na oryginalny gril, efekt podobny chociaż - taniej i gustowniej
to logo stanowi kwintesencję dla grila, nie wyobrażam sobie tego bez logo. jakoś tak dziwnie...
jak dla mnie nie jest najgorszy ale brak znaczka a w przypadku AR to tak jak by usunąć scudetto, zwłaszcza że znaczek AR jest całkiem wyględny usuwać to można znaczek opla czy VW
no wlasnie kwestia gustu :) ja sie nie wstydze :P ale podoba mi sie bez znaczka :)
Tylko co Wam powiem to Wam powiem.. ale jak ktoś usunie znaczek Alfy Romeo to wiele osób - i wcale nie zacofanych.. - nie będzie wiedziało jaki to samochód! :D A jak usuwają znaczki z Opli bądź Audic to i tak wiadomo że to Opel bądź Audi i wcale tam tego znaczka nie brakuje, po parominutowym wpatrywaniu dopiero "ooo znaczka nie ma..". W Alfie jednak jest to jakiś taki jak by defekt..
zawsze jest z tylu znaczek hehehe :P a zeby ktos nie wiedzial ze to Alfa jak by nie bylo znaczka to naprawde musi byc cos nie tak z takim gostkiem :P
Moim zdaniem najładniejsze jest orginalne scudetto, ze znaczkiem i bez żadnych chromowanych listewek. Tyle.
Moim zdaniem nieciekawie. Brak najważniejszej sprawy, LOGO
siakaś taka uboga teraz , wieje mi tu agrotuningiem rodem z wieśwagena :P
jak dla mnie nawet ciekawie i oryginalnie ;]
Kiedyś, jak zaczynałem byt na forum wrzuciłem fotki swojej Belli, poprzednia włąściciel zamotował ala chromy naokoło tylnich lamp... Grono zdecydowało-wywal to paskudztwo. Tak zrobiłem, listy poszł w h..j, ściemniłem lampy i teraz to wygląda pięknie. Także bez obrazy, ale i mi sięten pomysł nie widzi...
mój znaczek był sciorany wiec go pomalowałem na czarno jak cała bella,i nikt nie czaił co to za auto,tył ok/tobie się ma podobać,a nie nam,ps.zajefajny ten futrszak
I teraz weź kup nowy znaczek i ładnie go przytwierdź po środku grilla ;)
A będzie super grill z eleganckim znaczkiem Alfy :)
Dla mnie zdecydowane passe :D
Bez offtopiców proszę. Poprzednie posty zostały usunięte, aby nie kontynuować jałowej rozmowy.