Witam ;] chciałem się zapytać co sądzicie o takim grillu bez znaczka... dzisiaj mi przyszła paczuszka i przymiarkę robiłemjak dla mnie to dosyć fajnie wygląda
oczywiście na żywo lepszy efekt
![]()
Witam ;] chciałem się zapytać co sądzicie o takim grillu bez znaczka... dzisiaj mi przyszła paczuszka i przymiarkę robiłemjak dla mnie to dosyć fajnie wygląda
oczywiście na żywo lepszy efekt
![]()
Moim zdaniem to zły pomysł. Taki jest brak czegoś. Może to moje przyzwyczajenie,ale dziwnie się czuję patrząc na ten przód.
Oryginalny znaczek jest śliczny - pozłacane błyszczące napisy, lśni na słońcu,a do tego w połączeniu z chromowanym grilem jest niezłym wabikiem na płeć piękną, która uwielbia takie błyskotki.
Jak bym tak oszpecił auto spał bym na kanapie i jeździł sam po zakupy.
Mi jakoś też nie przypadł do gustu,ale ma sie Tobie podobac a nie nam.
Moim zdaniem lepszym pomysłem było kupić listwę chromową taką 3mm lub szersza wg uznania i nakleić na oryginalny gril, efekt podobny chociaż - taniej i gustowniej
to logo stanowi kwintesencję dla grila, nie wyobrażam sobie tego bez logo. jakoś tak dziwnie...
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
jak dla mnie nie jest najgorszy ale brak znaczka a w przypadku AR to tak jak by usunąć scudetto, zwłaszcza że znaczek AR jest całkiem wyględny usuwać to można znaczek opla czy VW