Konkurs: Zdjęcie Miesiąca
GRUDZIEŃ
--------------------------------
Zapraszamy do głosowania w ankiecie oraz nadsyłania prac na następny miesiąc.
Printable View
Konkurs: Zdjęcie Miesiąca
GRUDZIEŃ
Zapraszamy do głosowania w ankiecie oraz nadsyłania prac na następny miesiąc.
jak dla mnie bezapelacyjnie 3.
2 też bardzo ładna ale jak grudzień to klimat być musi.
3 proszę :D
w tym kraju nie ma chyba autek na pb :P
kurczę a ja dopiero teraz zrobiłem fotkę pięknie zaśnieżonej GT
no nic - w styczniu powalczę
a głosik poszedł
Poszło na 1 :)
dla mnie 3 best
O jeju, znowu krytycznie słaby poziom nie licząc drugiego zdjęcia, co z grudniem kompletnie się nie kojarzy. Nie głosuję. Pozdro.
głos na 1 za dużo 156 też nie może być w kalendarzu
Zdjęcie numer 2 miało być na listopad, no ale się spóźniłem i trafiło tutaj. Ostatnie zdjęcie nie jest złe, szkoda tylko że alfa na nim nie ma znaczka na klapie.
tu nie chodzi o ograniczenie
skoro jest głosowanie to niech na tym się skończy i tyle
dyskusje gdzie indziej i już
na kartach wyborczych nie ma miejsca na notatki i wpisy a jak ktoś nie ma "swojego" kandydata to po prostu nie idzie na wybory albo głosuje byle jaki i już
mój głos poszedł na zdjęcie nr 4 :)
ja!!!!!!! jest moja foteczka jestem prze szczęśliwy dziekuje wszystkim za głosy .i prosze dalej głosować na trójeczkę
Powiem szczerze: rewelki znów nie ma (1-kę strasznie szpeci betonowy płot!:P), najbardziej przekonuje mnie 3, ale pójdę pod prąd i dam głos na ... 4, bo podoba mi się gra kolorów i podziwiam Alfistę, który dla tej fotki tak wcześnie wstał :P Ja jestem w robocie od godziny i jeszcze się nie obudziłem :D
Jak chciałem dać to były problemy, że jest sygnaturka, że nie mojego autorstwa itp. itd. Dlatego zmieńcie regulamin to może coś pstryknie mi znajomy. Ja nie umiem robić, więc nie daję. To, że nie potrafi się grać w piłkę nożną nie oznacza, że nie można komentować gry zawodników. A jeśli uważasz, że moje zdjęcia są słabe to zapraszam na mój profil i sam je oceń, lecz fakt - zimowych nie mam, bo nie potrzebuję. :) Pozdro.
Głos na 3 - na prawdę fajne klimatyczne zdjęcie :)
Jeśli się nie ma o czymś pojęcia i nie umie się nawet pstryknąć fotki to jak można coś komentować i to w sposób jak by się miało jakieś pojęcie o fotografii? Nie podoba się to napisz, że się tobie nie podoba, a nie piszesz "krytycznie słaby poziom". Z piłką jest to samo spora cześć nawet kopnąć nie umie, a po porażce reprezentacji mamy wysyp znawców footbolu...Cytat:
Ja nie umiem robić, więc nie daję. To, że nie potrafi się grać w piłkę nożną nie oznacza, że nie można komentować gry zawodników.
Szkoda, że cały efekt psuja odbicia na lakierze i szybach które bardziej przyciągają wzrok niż samo auto... no ale co ja tam mogę wiedzieć amator jestem :]Cytat:
A jeśli uważasz, że moje zdjęcia są słabe to zapraszam na mój profil i sam je oceń, lecz fakt - zimowych nie mam, bo nie potrzebuję. :) Pozdro.
Kolejny konkurs i kolejne kłótnie, jak ja kocham to forum <3 xD
4. poszło
Poszło na 4, by było jeszcze ładniejsze gdyby trochę więcej tego słońca zostało ujęte a nie zasłonięte przez tylne słupki.
Ogólnie w ziemie ciężko się zdjęcia robi bo trzeba na dwór wyjść (zimno), nie każdemu chce się myć tylko do fotki samochodzik ;]
Ankieta wciąż trwa, prosimy o głosy!
Głos na 4 , faktycznie za dużo 156 to nie zdrowo :)
Poszło na 1
a mój głos zdobyło foto nr 2 :-)
pozdrawiam!
Ja stawiam na 3
3, Bez dwóch zdań :D
Ja właśnie też jestem zdziwiony... Ale każdy ma własne zdanie.
Niech autor zdjęcia nr 2 zrobi zimowe zdjęcie na styczeń. Zdecydowanie najlepsze wg mnie. Nie mogłem na nie zagłosować z powodu braku śniegu. Niestety wg regulaminu autor nie może tego zdjęcia zgłosić na ostatni konkurs czyli na październik. A szkoda..
numer 1 .
mój głos też poszedł na 3 chyba dlatego żeeee.. to zdjęcie jest najbardziej surowe... tak jak zimą którą mam obecnie za oknem. 2 też jest fajna ale bardziej pasowałaby na miesiąc jesienny;)
ogólnie to brakuje mi zdjęcia Alfy która były tak szczerze sponiewierana przez zimową aurę, taka przysypana, ubrudzona, oszroniona, oblodzona.. czegoś takiego mi brakuje ale najbliższe tym odczuciom jest zdjęcie nr 3, może to przez ten efekt czarno-biały i spory kontrast.. sam nie wiem.. ale z tej foty zima do mnie najbardziej przemawia ;)
grudzień nie grudzień, dla mnie 2 rządzi
3 - oddaje scenerię w której się poruszamy - zimna i nudna
No tak...
Niby zima, niby śnieg, niby ten klimat, no ale to ma być foto auta, a nie pory roku (choć mogę się mylić).
A foto nr 3 gdyby auto nie było podpisane (156) to chyba bym nie poznał że to Alfa ;)
Głos bezapelacyjnie poszedł na 2.
Pzdr