Proszę o pomoc w badaniach społecznych i wypełnienie ankietki powyżej. To nic nie kosztuje :)
Grazie e cordiali saluti :)
Printable View
Proszę o pomoc w badaniach społecznych i wypełnienie ankietki powyżej. To nic nie kosztuje :)
Grazie e cordiali saluti :)
Ta ankieta to dla pana Kowalskiego, czy jak? hihihih chce kolega zawstydzic kolege o zmiennym nicku:) ale spoko, znam paru FACETÓW jeżdżących Mito i żaden nie czuje sie byc innym:)
No ja właśnie też, z czego żaden z nich nie jest nawet w procencie zniewieściały :)
Dla wszystkich mówiących, że MiTo w większości jeżdżą kobiety. Albo się im potwierdzi albo ich zaskoczy :) Trochę z własnej ciekawości :)
Dobre Żuwik ;)
mój tata jeździł tydzień moim Mitem (czekał na odbiór nowego auta) i powiedział, że nigdy więcej nie pożyczy ode mnie samochodu :)
podobno ludzie się za nim dziwnie oglądali, a on nie wiedział o co chodzi...
ponadto na trasie spotkał moich kolegów, którzy jak poznali, że to moje auto zbliżyli się (chętni do machania etc.) i jakież było ich roczarowanie gdy w środku zobaczyli mojego tatę ;) od razu był telefon i hasło "Mila czemu Mitem jedzie jakiś starszy pan?".
Sorry chłopcy, ale mężczyźni w Mito wyglądają dziwnie.. zwłaszcza w słodziutkim czerwoniutkim :P
Z ciekawostek andkula jest kobietą, a na forum pisze w rodzaju męskim :)
Haha, no domyśliłem się :) Ale fajnie to wygląda, jak samokrytyka jakaś ;)
Hahahaha, Metan trafiłeś ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/mito...oll-162-a.html
Gdyby ktos zapytał dlaczego kliknąłem " kobietę" Wyjaśniam, zona miała MITO
Za Alfą wiele osób się ogląda :)
A 145 kto kupuje? :D
Podpowiem Ci:
http://www.youtube.com/watch?v=0SIZb...eature=related
Nie rozumiem dlaczego akurat Ty uwziąłeś się na tego metana skoro sam jeździsz średnio męskim autem :) Nie nabijam się z nikogo, bo ja też kiedy miałem 18 lat kupiłem sobie 145, a posty, że to babskie auto jakoś nie wpływały na moje męskie ego :P
Ja też myślę, że w Mito ładnie będzie wyglądała tylko kobieta, ale jeśli ktoś czuje się w nim dobrze to jego sprawa :)
To dlatego, że nie możemy z Wami konkurować urodą ;)
Idąc tym tokiem rozumowania można by powiedzieć, że kobieta w samochodzie wygląda dziwnie. ;) (ja tak nie uważam).
Małe jest piękne. Zawsze uwielbiałem małe samochody, jest tylko garstka dużych, które mi się podobają. Jestem po trzydziestce, w drodze dziecko i jeśli kiedyś przymusi mnie sytuacja do kupna dużego samochodu, nie będę z niego tak zadowolony jak ze zgrabnego mniejszego gokarta. ;)
Niektórzy mówią - "za tę cenę miałbyś większe auto". Takie myślenie jest zupełnie poza mną.
A tak BTW - kobiety w MiTo są delikatnie powiedziawszy zarozumiałe. Udają, że nie widzą, nie odmachają, nie odmrugają. Mężczyźni w dużych Alfach mają z tym mniejszy problem. ;)
Pozdrawiam,
Mateusz
Tak się składa ze tradycyjnym kolorem Alfa Romeo jest kolor Czerwony wszystkie inne to rzecz gustu.
Ja jakoś mało kiedy widzę Mito a jeśli już to za sterami pojazdu siedzi mężczyzna ;)
Uważam, że klasyfikowanie męski-damski jest krzywdzące dla samochodu. Jeśli auto nam się podoba, dobrze się w nim czujemy i prowadzenie go (jak i samo posiadanie) sprawia nam przyjemność, to w czym problem? Szukanie przedłużenia penisa w postaci samochodu to zły pomysł, a o męskości powinny świadczyć inne rzeczy, np. zaradność oraz dbanie i troszczenie się o swoją kobietę bardziej niż o ukochaną Bellę. :)
mito kupiłem ze względu na prowadzenie i tzw fun z jazdy,tyle w temacie, na 2gim biegu przy 4k obrotów brzmi pięknie:D
Pewnie, że tak - we wszystkim należy znaleźć złoty środek. :)
Boobryt to do Metana było o czymś innym :) Taka nasza tajemnica ;)
Co do sondażu - on nie ma pokazać ilu właścicieli MiTo w Polsce to kobiety a ilu mężczyźni, raczej ilu alfaholików posiadających MiTo to kobiety, a ilu mężczyźni. Nie przeprowadzam sondażu pośród wszystkich członków forum, więc przyjęcie że 80% targetu ankiety to mężczyźni jest błędne. Ona właśnie ma wykazać tę procentową zależność na naszym forum. Poza tym sondaż to sondaż, mogę zrobić również badanie ilu z moich znajomych posiadających MiTo to kobiety a ilu to mężczyźni. Wynik tego sondażu to że 100% moich znajomych posiadających MiTo to mężczyźni. Czy to zatem znaczy iż uważam, że 100% sprzedanych MiTo na świecie kupili mężczyźni?
I proszę nie nadinterpretować moich słów, nie twierdzę i nie udowadniam że MiTo jest autem męskim. Neguję za to pogląd, że jest autem kobiecym, niby subtelna różnica, a jednak dwie różne rzeczy.
jak to mowi goral w reklamie "casy tera ciezkie" czyli panowie niewiescieją a kobiety robią sie męskie, pewnie to od żarcia w fastfudach itd..
mnie osobiscie bardziej podobają sie panie w duzych kolubrynach, choc w mito wyglądają wyjatkowo sexy,,
Auto kupiłem żonie a jeżdżę ja :)))... Mamy jeszcze Paska B5 1.8T. Oczywiście oficjalne wytłumaczenie jest takie,że ja codziennie jeżdżę do pracy ok. 100km ( pasek by mnie puścił z torbami przy jego ekonomice) a żona jest w ciąży i na L4 od kilku miesięcy ale prawdę mówiąc to uwielbiam ten samochód... Nie wyobrażam sobie teraz robić setki km codziennie jakimś nudnym wozidłem. Albo moto albo mito:))))
głos oddany :)
To tak jak ja :)
Mito miało być dla Żony , ale historia potoczyła się tak, że po pół roku Alfa była już moja.
Teraz Żonka jeździ Fiestą. Uparła się na niebieski lakier, a blue tornado do Mito jakoś mi nie pasuje.
W Alfie wyglądała przepięknie. Soczysty rosso alfa idealnie pasuje do brunetki. Błękit fiesty już niekonieczne.