Proszę o pomoc w badaniach społecznych i wypełnienie ankietki powyżej. To nic nie kosztuje
Grazie e cordiali saluti![]()
Proszę o pomoc w badaniach społecznych i wypełnienie ankietki powyżej. To nic nie kosztuje
Grazie e cordiali saluti![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Ta ankieta to dla pana Kowalskiego, czy jak? hihihih chce kolega zawstydzic kolege o zmiennym nickuale spoko, znam paru FACETÓW jeżdżących Mito i żaden nie czuje sie byc innym
![]()
No ja właśnie też, z czego żaden z nich nie jest nawet w procencie zniewieściały
Dla wszystkich mówiących, że MiTo w większości jeżdżą kobiety. Albo się im potwierdzi albo ich zaskoczyTrochę z własnej ciekawości
![]()
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 16-02-2011 o 19:47
Grzesiek - żuwik
mój tata jeździł tydzień moim Mitem (czekał na odbiór nowego auta) i powiedział, że nigdy więcej nie pożyczy ode mnie samochodu
podobno ludzie się za nim dziwnie oglądali, a on nie wiedział o co chodzi...
ponadto na trasie spotkał moich kolegów, którzy jak poznali, że to moje auto zbliżyli się (chętni do machania etc.) i jakież było ich roczarowanie gdy w środku zobaczyli mojego tatęod razu był telefon i hasło "Mila czemu Mitem jedzie jakiś starszy pan?".
Sorry chłopcy, ale mężczyźni w Mito wyglądają dziwnie.. zwłaszcza w słodziutkim czerwoniutkim![]()
Z ciekawostek andkula jest kobietą, a na forum pisze w rodzaju męskim![]()
Grzesiek - żuwik
Haha, no domyśliłem sięAle fajnie to wygląda, jak samokrytyka jakaś
![]()
Grzesiek - żuwik