Napisał
Franek Strzelba
Widzę, że usilnie szukasz wersji TI na polskim rynku... Pytałeś już raz o jakąś minę (coś chyba w okolicach 10.000 euro za silnik 2,4 JTDm z 2008 roku o jakimś śmiesznym przebiegu), a teraz podpytujesz o każdy egzemplarz TI jaki się pojawi na Allegro.
Powiem Ci szczerze, daruj sobie i zacznij szukać na zachód od Odry, bo w PL podaż egzemplarzy w pakiecie TI jest praktycznie żadna - raz w czas coś się trafi i przeważnie po "przygodach". Jeżeli się nastawiasz na ten pakiet, to radzę przygotować trochę grosza, bo auta w pakiecie TI są z reguły 10-15% droższe od takich samych wersji silnikowych (z tego samego roku) i zorientować się na rynek niemiecki, francuski, holenderski, a jeżeli Ci nie przeszkadzają drobne uszkodzenia lakiernicze to włoski.
Wiem, bo sam przerabiałem temat i nie jest to takie proste jak się wydaje...
W ostatnim czasie była jedna przyzwoita SW TI 1,9 JTDm z 2008 roku, ale nie utrzymała się dłużej niż 2 tygodnie na Allegro.
O ile wiem, to na forum strony głównej AR w Polsce jest user Michał, który ma wersję TI z silnikiem 3.2 na sprzedaż. To prawdopodobnie jest w miarę pewne auto. Ale swoje kosztuje (zgodnie z tym, co pisałem wyżej).