Witam wszystkich, tak jak w temacie, Ciepło się robi powoli, pogoda ładna i lokalizacja również fajnie by było się spotkać większą grupą co wy na to ????
Printable View
Witam wszystkich, tak jak w temacie, Ciepło się robi powoli, pogoda ładna i lokalizacja również fajnie by było się spotkać większą grupą co wy na to ????
dziś był spot na kopcu.
Pozdrawiam
Własnie miołech pisac że dobry pomysł:)przed chwila sie skonczył:http://www.forum.alfaholicy.org/malo..._wiosenny.html
ale zawsze idzie powtórzyc :)
To kiedy powtórka? :) :D
24/25 - bydymy topić marzanna czy jak to sie tam zowie
a może 1 kwietnia ? xD
bydzie coś świętowac..
no to ok 1.4
fojera
kto uwierzy że w prima aprilis
jo uwierza
jo tyż
czyli zakładomy nowy temat
git, kolejny dobry fojera na kopcu nie bydzie złe :D hehe 01.04 jak najbardziej pasuje
sie zobaczy, bo grafiku na kwietnia jeszcze nie ma ale jak wypadnie wolne to nie zawiode
jo bych proponówoł 18 marzec bo mo być podobno łoziemnoście gradów, a marzanny niy ma kaj na kopcu utopić ;p ewentualnie mom prywatno działka na mierzyncicach z dwoma chałupami, także szóby zrobić jakoś grubo biba z 17 na 18 marca zrzuta na paliwko bo jest agregat pradatwórczy aut wejdzie koło 20 z hakiem chętni pisać ;))))
na 90 % sie pisze 1.04 :)
Też się piszę na 1.04- dobry termin:D
ale kaj ? na kopcu albo u mie tam na mierzecicach ??
Co uradzicie- dostosuję się.
Ja też wpadam 01.04 :)
1.04 kopiec jak zawsze w Piekarach;)
Byda na 1000%.
Ok widza ze pełnom gębom zaczynamy sezon grilowania :D jo tyż byda na 100 % chyba ze mi szkoła wyskoczy ale wątpia w to :D
Zawsze taki termin to jak mam szkołe :/
pierdziel szkołę chodz na spota ;)
taaa, w szkole Ci żadna "kiełbaski nie zrobi" :D
trza by sie z Robakiem skontaktowac, moze poradzi drzewo zorganizowac,
fajnie by było posiedziec przy fojerze trocha dłuzej niz 3godz,
pozdrawiam.
u mnie też zapasik drzewka jest, problem właśnie w tym, że oprócz kuloków jeszcze muszę rodzinkę, psa, jakieś stołki i inne duperele spakować.... w tym właśnie szczegół.
Jo sie postarom być jak w sobota zdąrza przeciepnąć zawieszke bo se zaplanowalem dłubanie . Chyba ,że w niedzielo rano skoncza....hmmmmm Oby pogoda nie zawiodła...
Nazar nie bądź taki prędki, mowa tu o 1 kwietnia, to za prawie 3 tydnie :D zdążysz zawieche zrobić (chyba).
Martinez no właśnie że jo w tamten weekend mam zaklepany kanał u kuzyna na warsztacie...I przed swiętami wziołech tydzien wolnego więć w niedzielo przyjada z browarem hejjjjjjj:) A tyś mi nie odpisoł czyś auto przyglebił bo na foto siedzi niżej mi się coś zdaje...
zapomnioł zech ze 1.04 byda ja, ale fest daleko,
Robak ok. zgodomy sie przez tel, podjada i wezna do mnie na plac to drzewo, to sie podciepnie na kopiec w dzien fojery, Marcin, do Ciebie tyz sie podjedzie co bys sie mógł zabrac bez problymu, choc własciwie to chyba AR165ART powinien tu sie jakos jako organizator udzielac.
pozdrawiom.
pożyjemy zobaczymy ale będzie ciężko;/
w temacie słychać ?
gdzie organizator sie podział ?
Jestem Jestem, proponuje tego 1.04 o godzinie 16, słyszałem że ktoś drzewo załatwi to zrobiymy dupno fojera ;)))
---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:50 ----------
Niebyło mie w Polsce chopy także przepraszam, ja moge po te drzewo przyjechać tylko powiedzcie mi gdzie i kiedy ;))
---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
I może załatwie kable diagnostyczne i program ;))
klego my mozemy pomóc, no ale organizator to takze ma jakies obowiazki, wiec trzeba to wszystko jakoz zgrac, pogadac o drzewku, grilu i takich tam...sam wpis w temacie nie wiele wnosi do tematu, samo sie nie zrobi!
póki co zapraszamy do Olkusza 24.03 myśle że możemy na was liczyć no i rewanż sie wam należy za gościne na kopcu:)
przydał by sie marcinsc z dzidkami dokiełbachy:)
Tak Tak Zapraszamy na Ognicho W Srebrny Olkusz<-- namiary na temat:) 24.03.2012 godzina w trakcie ustaleń 14/15
zaraz na pierwszych światłach w Olkuszu na prawo i pierwsza w lewo (jadąc od strony D G)
Zjazd na parkingu
Motel Restauracja Victoria
ul. Mickiewicza 18.
32-300 Olkusz.
woj.Małopolskie.
i przejazd w kolumnie aut... na wyznaczone miejsce
zamek w Rabsztynie.
Robimy listę kto będzie??
jo beda jak sie dokulom te 300metrów xD