Witam! Jakie warsztaty polecacie na śląsku, żeby mi bezproblemowo założyli instalację lpg do alfy 2.5 v6?
Printable View
Witam! Jakie warsztaty polecacie na śląsku, żeby mi bezproblemowo założyli instalację lpg do alfy 2.5 v6?
Dzięki bardzo za pomoc :)
Nie jedź do GZW !!! jedź do Damiana, robił i niego LPG kolga Coxu, zdjęcia z roboty zobaczysz w dziale nasze belle w temacie o jego GTA SW => http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...gon_gta-6.html
Grzesiek dałbyś namiary na Damiana? pozdro
dpiekarczyk@poczta.onet.pl tel.0509940233
jak Grzesiek pisze - wal do Damiana, nie będziesz zawiedziony
Dzięki chłopaki za pomoc :). pozdrawiam
tylko Damian
JA na GZW złego słowa nie powiem, instalka super a zrobilem juz 40tys km , wszystko bezawaryjnie jezdzi a co do mega drutu to jestem pewein że kazdy czlowiek/monter moze popelnic bład ktory pewnie zostanie przez odpowiednie osoby rozdymany i puszczony w siec a i konkurencja pewnie moczy w tym palce.
a do GZW trafilem za namowa GrzeskaK :)
Bo swego czasu GZW było dobre i takie też opinie chodziły na forach. Potem coś się zesrało ;)
Dziwna sprawa, bo terminy mają odległe na montaż oraz przeglądy. Tyle ludzi do druciarzy jeździ? Ja przejechałem na ich instalacji ponad 10kkm i miałem raz problem z buntem instalki, która nie chciała przełączyć się na gaz i przechodziła w tryb awaryjny. Awaria ustąpiła następnego dnia i od sierpnia nie miałem powtórki. Podjechałem do GZW, ale nic nie mogli znaleźć, bo rzeczywiście wszystko w tym momencie było ok. Warto wspomnieć też o montażu podzespołów, których praktycznie nie widać, co jest raczej rzadko spotykane.