10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
JA na GZW złego słowa nie powiem, instalka super a zrobilem juz 40tys km , wszystko bezawaryjnie jezdzi a co do mega drutu to jestem pewein że kazdy czlowiek/monter moze popelnic bład ktory pewnie zostanie przez odpowiednie osoby rozdymany i puszczony w siec a i konkurencja pewnie moczy w tym palce.
a do GZW trafilem za namowa GrzeskaK![]()
było Giulietta 1.8 '83 LPG, 164 2.0TS '94 LPG, 166 FL V6 2.5 24v LPG , 159 2.0JTDm 170km
jest Mini Cooper S 170 KM, Kuga 2.5T 250KM bo benzyna musi mieć doładowanie
Bo swego czasu GZW było dobre i takie też opinie chodziły na forach. Potem coś się zesrało![]()
Dziwna sprawa, bo terminy mają odległe na montaż oraz przeglądy. Tyle ludzi do druciarzy jeździ? Ja przejechałem na ich instalacji ponad 10kkm i miałem raz problem z buntem instalki, która nie chciała przełączyć się na gaz i przechodziła w tryb awaryjny. Awaria ustąpiła następnego dnia i od sierpnia nie miałem powtórki. Podjechałem do GZW, ale nic nie mogli znaleźć, bo rzeczywiście wszystko w tym momencie było ok. Warto wspomnieć też o montażu podzespołów, których praktycznie nie widać, co jest raczej rzadko spotykane.