Wiem że to nie ten dział ale on jest najbardziej oblegany, szukam nowego właściciela tzn kolegę który kupił ode mnie moją 156 początkiem roku, samochód pojechał do Tych,
Printable View
Wiem że to nie ten dział ale on jest najbardziej oblegany, szukam nowego właściciela tzn kolegę który kupił ode mnie moją 156 początkiem roku, samochód pojechał do Tych,
Przecież na umowie masz adres!!!!
zostawiles cos w bagażniku? :D
nie nic nie zostawiłem :) ciekawy jestem jak ona teraz wygląda bo na drugi dzień po zakupie alfa została rozbita.... może nie bardzo,
(nadkole, lampy, zderzak, chyba maska, nie wiem jak drzwi i szyba... nie widziałem ale tak mówił)
(po tym zdarzeniu ) rozmawiałem z nowym właścicielem(bo dostałem dokumenty z ubezpieczenia że jestem sprawcą kolizji ....)
itd.. ale trochę mnie serce zabolało i do tej pory żałuję że ją sprzedałem...:(
Jak rozbita z jego winy to się pytam ... co za idiota w moim mieście zepsuł takie auto ? :D
no... z jego...
ten szczęśliwiec mieszka na Dąbrowskiego...w Tychach
jeszcze podaj nazwisko imię i pesel... porażka
z tych Tychów?
Sprzedałeś auto, facet Ci zapłacił. To jego auto teraz i jak chce to może je podpalić i nsr na dach:) Pewno wieczorami jezdzisz na parking pod jego blokiem i sie napalasz. Reagujesz jak jakis zboq na widok byłej z innym... znam to uczucie mueeehehe... Jedyne lekarstwo to kupno nowej AR:)
Ja też oglądam się za moją byłą belląZałącznik 56000
Ja za moimi:
POPRZEDNICZKI:
Moja grrrrrrrranatowa strzała - AR 156 :)
Alfa Barus(ia)91 :) - CZARRRRRRRNULA :)
Azurro Fantasia - Barus91 - :)
Pierwszą jakiś czas temu widywałem, dopóki Rafał (Xenocyd) się nią cieszył... Później chyba się jej pozbył.
Właścicieli drugiej widziałem jakiś czas temu, ale nie miałem jak zagadać na schodach ruchomych w Galerii :D :D :D
Z właścicielami trzeciej ( Hannah i Kolaś ) mam cały czas kontakt :D
Ale wy macie podejscie, andrzej pewnie chcialby ja odkupic bo byla fajna wiem cos o tym bo widzialem i jechalem tym autem , a teraz jak ja mam AR jemu jest zal ze sprzedal i szukal po allegro ale tam sam szrot wiec nie ma co sie dziwic ze chclopak chce miec cos pewnego pod wzgledem silnika bo blacha jak juz pisal bedzie szpachlowana, sam teraz namawiam go zeby kupil 2,4 jtd no ale nic ciekawego nie ma na obecna chwile, wiec jakby ktos mial kontakt do goscia z tej 156 to niech sie jakos udzieli albo skontaktuje puchatego z nim w jakis sposob.
o proszę ...:) jak się ładnie temat rozwinął :) widzę że nawet damian2709 - Andrzej się odezwał :) no szkoda mi do tej pory teraz mam tak jak to Andrzej-Damian mówi wieśwagena (golfa 4), i to nie to samo co 156... szukam szukam golfa sprzedam i będę szukał 156.. jak na tą chwilę to mam jeszcze jeden samochód włoskiej myśli technicznej jaki jest fiat Cinquecento :) do AR mu daleko a raczej to przepaść ale przemieścić się da :)
a nr. do nowego właściciela 156 miałem ale zmieniłem kom. i nr. wcieło...:/
jak już się to tak rozpisało to powiedźcie alfe z gazem to z jakim motorem???? tzn nie chodzi mi o ekonomikę tylko o jaką taką niezawodność najlepiej żeby był taki jak mój dawny JTD....:(
Jako tako V6 2.5 ;)