Witam i pozdrawiam współtorowców dziesiejszych:) W szczególności dizzzlowców!
Wklejam linka do zdjęć mojego kolegi Marcina (foty będą dodawane systematycznie):
http://s305.photobucket.com/albums/n...hy_alfaholicy/
Pozdr
Printable View
Witam i pozdrawiam współtorowców dziesiejszych:) W szczególności dizzzlowców!
Wklejam linka do zdjęć mojego kolegi Marcina (foty będą dodawane systematycznie):
http://s305.photobucket.com/albums/n...hy_alfaholicy/
Pozdr
No to jako pierwszy :) :) :) wielkie podziękowania za najlepszy tego typu zlot w jakim brałem udział. Niestety trochę przedwcześnie zakończony z powodów osobistych i popękanych tarcz ale co tam tarcze w porównaniu z ogromną ilością fun-u jaki zaserwował nam Papa Rafał. Udało sie przy okazji pokazać że kombikredens 156 tez daje rade :)
Ech...Ludziska jesteście mega pozytywni i zajebisci, to dzięki takiemu nastawieniu jest co wspominać i jest sens brać udział w takich wydarzeniach. Wielkie, wielkie, wielkie dzięki dla każdego z kim miałem okazje unieść szkło i zamienić choć kilka zdań, którego z osobne wymienić nie jestem nawet w stanie.
Ci co nie byli niech żałują bo jest czego :P
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/08/188.jpg o kurde.. mistrzostwo świata i juz teraz wiadomo dlaczego wygrał ;)
a ja nie zdazylam,,, na sam koniec jak juz wszyscy sie rozjezdzali:(... gdyby nie to ze facety do pracy musiala wiezc to bylo by ok, i po co mi facet? najwazniejsze momenty trace przez niego!:(...
ale było milo was widziec:)
My już w domku
oczywiście mega zadowoleni ze zlotu
dziekujemy organizatorom za zajebistą zabawe
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/08/192.jpg TEŻ SIE LATAŁO
Było super:) Dzieki wszystkim za atmosferę której bez was by nie było, i przede wszystkim Organizatora za ogarniecie tego wszystkiego:) Jeszcze raz wielkie dzieki i dozobaczenia. co do toru to troche sprzegło troche opony i bardzo troche hamulce ale bylo warto:)
Zlot , zlot i już po:(.
Dziękujemy Organizatorom za fantastycznie zorganizowaną imprezę,dziękujemy za poznanie" kociołka panoramiksa" ;)oraz wszystkim uczestnikom 8 zlotu alfaholików z którymi mieliśmy przyjemność się poznać oraz tym z którymi nie zdążyliśmy się poznać.
Do zobaczenia na następnym zlocie lub na trasie.
Załącznik 66193Załącznik 66194Załącznik 66195Załącznik 66198Załącznik 66188Załącznik 66189Witam. My już też w domku, zlot niesamowity organizacja wspaniała mnóstwo zabawy , pięknych widoków i ciekawych ludzi, nie możemy się już doczekać kolejnego zlotu! Wielkie dzięki dla organizatorów i wszystkich alfaholików.
Również przyłączam się do podziękowań, dla organizatorów oraz uczestników, mimo ,że dojechaliśmy dopiero w piątek o 5tej rano, czyli krótko, aale intensywnie zostały spędzone te dni.
Zdjęcia będą na dniach, bo jech ich sporo ;)
Częstochowa melduje się na miejscu :)
Zlot pierwsza klasa!!! Nie ma słów, żeby opisać jak zajebiście było :D
Ode mnie też lecą podziękowania dla wszystkich, wrażenia mega pozytywne, mam nadzieję, że zobaczymy się wszyscy znowu za rok :)
Pozdrowienia dla wszystkich biorących udział :)
ja też się dołączę do podziękowań :) dzięki za miłe przyjęcie mimo że byłam "na pół gwizdka"
przede wszystkim fajnie było spotkać ludzi z którymi kontakt na codzień jest okrojony tylko do wpisów na FB :)
wielkie pozdrowienia dla organizatora Rafała i Kingi - bez Was by się nie udało :)
Podziękowania dla organizatora za udany zlot!było ....co tu gadać trzeba było być:P
Wielkie podziękowania dla wszystkich którzy byli na zlocie Alfa Romeo 155!:D10 sztuk w jednym miejscu,coś pięknego:Djuż tęsknie za waszymi mordami;)155 MANIACY:o
Podziękowania dla organizatorów za kawał dobrej roboty i dla wszystkich z Was dzięki którym na zlotach jest taka świetna atmosfera:)
No i co tu więcej można dodać... odliczanie do następnego zlotu rozpoczęte:)
Witam. Niestety nie mogłem być z Wami na zlocie.
Zdążyłem jednak na paradę. Według mnie rewelacja. Następnym razem będę chciał wziąć udział w całym zlocie (niestety dopiero za rok). Przyłączyłem się do parady i troszkę z braciszkiem zrobiliśmy materiału video z przejazdu i z zgrupowania pod ratuszem. Jak obrobię materiał to wrzucę na Youtube'a i zapodam link, wrzucę też jakieś fotki. Serdeczne podziękowania organizatorom i sponsorom za wspaniałą imprezę.
Dzięki wielkie wszystkim, niestety wiekszość zlotu spędziłem w pracy ale i tak było zaj@@iście :) Pozdrawiam
... mogło by być o kilka dni dłużej :D
Ciao! WIELKIE ,WIELKIE ,WIELKIE podziękowania za wspaniałą imprezę i atmosferę panującą na 8 zlocie ,którą stworzyliśmy swoją obecnością i radością przebywania i poznania się . Wiem że nie udało mi się poznać wszystkich z osobna ale zawsze będzie okazja do wspólnych wspomnień !!!!
(byłem tam i lubię to ).Załącznik 66239Załącznik 66240
Do Zobaczenia na trasie lub ... już za rok :)
Po tak pozytywnych kilku dniach na zlocie smutno było wyjeżdżać...
Czekam na kolejne spotkanie, szczególnie z posiadaczami kanciaków :)
Organizacja zlotu rewelacja, dzięki organizatorom! :)
Scuderia melduje się na miejscu :) już od godzinki w domu. Zlot był prze zajebisty, tylko jak zwykle za krótki ;) Wielkie podziękowania dla organizatorów i sponsorów za ogarnięcie tej imprezy. Bawiliśmy się wspaniale.
No nasze muzeum było sztuką samą w sobie, 10 AR155 i 6 AR164 i prawie wszystkie z V-kami :D
Było zajebiście następny zlot musi być jeszcze dłuższy, bo aż szkoda było wyjeżdżać. Wielkie dzięki dla Organizatorów
a mi żal duszę ściska, że nie dane mi było uczestniczyć... - tak akurat sprawy się poukładały, że nie dało rady, jedynie na sam koniec pod ratusz na chwilę...
Z fotek i opowieści wnioskuję, że bylo megazawodowo...
Może za rok się uda.
Zazdroszcząc uczestniczącym pozdrawiam wszystkich :)
a tak wogole to moze by ktos strzelil osobny watek na zdjecia? zeby bylo w jednym miejscu bo pewnie jest tego co nie miara:) zeby brzydko sie nie wyrazac:)
wiec pozwoliłem sobie założyć nowy temat w którym bedziemy wklejac fotki i wyrażać opinie o 8-ym ogólnopolskim zlocie AR :) i tutaj pare na szybko :) Załącznik 66256Załącznik 66266Załącznik 66263Załącznik 66260Załącznik 66257Załącznik 66267Załącznik 66264Załącznik 66261Załącznik 66258Załącznik 66265Załącznik 66262Załącznik 66259
ja tez juz melduje sie po pprzyjezdzie do wiednia w sumie to byłem tutaj juz o 18 :) dzieki wszystkim za super atmosfere i super zabawe pozdrawiamy i do zobaczenia za rok !!! :)
- - - Updated - - -
Zlot Alfa Romeo 2012 - tego nie da się opisać - to trzeba było przeżyć :D
też dojechaliśmy cali i zdrowi jakoś o 17:30, zlot jak najbardziej udany, pełen szacun dla ORGANIZATORÓW:congrats:
Mam sprawe , na zlocie był Amigas?
- - - Updated - - -
Mam sprawe , na zlocie był Amigas?
My sie zameldowalismy przed chwila w Wisle na kilka dni po zdobyciu Szyndzielni i Klimczoka. Podziekowania dla organizatorow i uczestnikow - bylo super. My sie jak rok temu z okolica nie rozstajemy :).
Milo bylo wszystkich poznac chociaz nie z kazdym byl czas i okazja na dluzsza rozmowe. Pewnie z czescia widzimy sie we wrzesniu w Warszawie.
Dorzucam i ja coś od siebie z dzisiejszego spotkania przy ratuszu.
Niestety nikogo z tej sporej grupy ludzi nie znałem :( ... dzięki avatorowi na forum udało mi się tylko wypatrzeć i zidentyfikować Misię ;)
Załącznik 66273Załącznik 66274Załącznik 66275Załącznik 66276Załącznik 66277Załącznik 66278Załącznik 66279Załącznik 66280Załącznik 66281Załącznik 66282Załącznik 66283Załącznik 66284Załącznik 66285
A mi też się udało dojechać i to nawet bez problemów :P
Wielki szacun dla organizatorów a szczególnie Rafała za ogarnięcie takiej ilości atrakcji w czasie i przestrzeni, na prawdę profeska...
Też dziękuje wszystkim za ten zaje***ty zlot, co tu dużo pisać trzeba było być żeby wiedzieć co się działo :P
Pzd!