Ode mnie też lecą podziękowania dla wszystkich, wrażenia mega pozytywne, mam nadzieję, że zobaczymy się wszyscy znowu za rok![]()
Pozdrowienia dla wszystkich biorących udział![]()
Ode mnie też lecą podziękowania dla wszystkich, wrażenia mega pozytywne, mam nadzieję, że zobaczymy się wszyscy znowu za rok![]()
Pozdrowienia dla wszystkich biorących udział![]()
ja też się dołączę do podziękowańdzięki za miłe przyjęcie mimo że byłam "na pół gwizdka"
przede wszystkim fajnie było spotkać ludzi z którymi kontakt na codzień jest okrojony tylko do wpisów na FB![]()
wielkie pozdrowienia dla organizatora Rafała i Kingi - bez Was by się nie udało![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Podziękowania dla organizatora za udany zlot!było ....co tu gadać trzeba było być
Wielkie podziękowania dla wszystkich którzy byli na zlocie Alfa Romeo 155!10 sztuk w jednym miejscu,coś pięknego
już tęsknie za waszymi mordami
155 MANIACY
![]()
Podziękowania dla organizatorów za kawał dobrej roboty i dla wszystkich z Was dzięki którym na zlotach jest taka świetna atmosfera
No i co tu więcej można dodać... odliczanie do następnego zlotu rozpoczęte![]()
Witam. Niestety nie mogłem być z Wami na zlocie.
Zdążyłem jednak na paradę. Według mnie rewelacja. Następnym razem będę chciał wziąć udział w całym zlocie (niestety dopiero za rok). Przyłączyłem się do parady i troszkę z braciszkiem zrobiliśmy materiału video z przejazdu i z zgrupowania pod ratuszem. Jak obrobię materiał to wrzucę na Youtube'a i zapodam link, wrzucę też jakieś fotki. Serdeczne podziękowania organizatorom i sponsorom za wspaniałą imprezę.
Dzięki wielkie wszystkim, niestety wiekszość zlotu spędziłem w pracy ale i tak było zaj@@iściePozdrawiam
... mogło by być o kilka dni dłużej![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Ciao! WIELKIE ,WIELKIE ,WIELKIE podziękowania za wspaniałą imprezę i atmosferę panującą na 8 zlocie ,którą stworzyliśmy swoją obecnością i radością przebywania i poznania się . Wiem że nie udało mi się poznać wszystkich z osobna ale zawsze będzie okazja do wspólnych wspomnień !!!!
(byłem tam i lubię to ).
Do Zobaczenia na trasie lub ... już za rok![]()
Po tak pozytywnych kilku dniach na zlocie smutno było wyjeżdżać...
Czekam na kolejne spotkanie, szczególnie z posiadaczami kanciaków
Organizacja zlotu rewelacja, dzięki organizatorom!![]()
Scuderia melduje się na miejscujuż od godzinki w domu. Zlot był prze zajebisty, tylko jak zwykle za krótki
Wielkie podziękowania dla organizatorów i sponsorów za ogarnięcie tej imprezy. Bawiliśmy się wspaniale.
No nasze muzeum było sztuką samą w sobie, 10 AR155 i 6 AR164 i prawie wszystkie z V-kami![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik