Witam poszukuje najlepiej czarnej 159 do ślubu. Najlepiej z Elbląga lub okolicy. Propozycje i oferty proszę kierować na priv. Z góry dzięki.
Printable View
Witam poszukuje najlepiej czarnej 159 do ślubu. Najlepiej z Elbląga lub okolicy. Propozycje i oferty proszę kierować na priv. Z góry dzięki.
Czarna do ślubu?? No cóż- kwestia gustu (ja użyłbym czarnej przy innej okazji ;) ). Z tych okolic jest chyba niejaki rybakmj - właśnie jest przed zakupem wypasionej ale białej 159 - może zdąży kupić przed Twoim ślubem.
Żeby było bliżej to bym cię zawiózł 159 w kolorze ROSSO , już jechała jako pojazd weselny fotki w temacie o mojej alfie :D
Poszło PW :)
daj znac kiedy to cie odprowadzimy w orszaku
;)
22 czerwiec:D serdecznie wszystkich zapraszam:D będzie mi bardzo miło
no troszkę daleko niestety. Jak narazie żadnych propozycji wiec bedzie ciezko znalesc 159 w mojej okolicy:(
Mam nadzieje ze do czerwca znajde w koncu swoja alfinke, takze tez z checia dolacze do orszaku :)
wszyscy alfisci bardzo mile widziani:D Ale jak narazie problem z alfa do ślubu. Żadnych zgłoszeń obawiam sie ze nie uda mi sie juz znalesc. Ale nic nie poddaje sie. Jezeli nie uda sie znalesc jakiej kolwiek 159 bede szukał 166 :D
ja posiadam czarna 159 z bezowa skora, ale w SW wiec do slubu nie wiem czy Ci pasuje, lepszy sedan chyba
no i 2 problem
22 czerwca jest tez moj slub , wiec bede troszke zajety:)
dzieki za wielkie checi kolego ale nie będę cie specjalnie fatygował 300 km w jedna stronę na parę godzin w Elblągu Fajnie by było jechać TI do slubu ale niestety odleglosc robi swoje
- - - Updated - - -
no to gratulacje, slub własny wazniejszy niż pomoc forumowiczowi to jasne
no to gratulacje, slub własny wazniejszy niż pomoc forumowiczowi to jasne[/QUOTE]
hehe, ale przynajmniej rocznice bedziemy mieli tego samego dnia
ja strace wolnosc dopiero o 17:)
no to ta sama godzina co u mnie:D Godzina sadu ostatecznego nad wolnością.
no niestety kolego:)
no nie widzę chętnych z 159. Posiada ktoś może 166??
ponawiam
sluchaj to musi byc koniecznie 159 ciemna
bo bys mogl do kawojow jechac tam jeden z nich ma 159 tylko ze jasna
wiem że ma Łukasz 159 tylko nie wiem czy jeszcze ma. W razie czego szukam moze byc 166
Udalo mi sie zakupic 166 Rosso Proteo od kolegi KML a prezentuje sie tak: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...6_2_4_jtd.html Generalnie jako auto do slubu to moze nie jest, ze wzgledu na stan lakieru (aczkolwiek planuje na wiosne zlecic robote swojemu lakiernikowi) aczkolwiek jako konwoj za para mloda sluze pomoca :)
nie ma sprawy każda alfa mile widziana. Obym znalazł to co szukam bo będzie siara jechać np audi czy mercem gdy konwój alf :D
zamykam