Grono VIP można poszerzyć swoją osobą, np. sponsorując zlot ;) Było to kiedyś poruszane :)
Printable View
Jak się pojawi lista tych, co to nie zamierzają auta katować na torze, a chcą być na zlocie to mnie już możesz wpisać.
Jeśli chodzi o kwoty sponsoringu, po których otrzymuje się status VIP, to takie pytanie należy skierować do władz forum :)
VIPa dostawało się kiedyś jak była zbiórka na serwer - kto się zrzucił dostał VIPa. Teraz takiej opcji nie ma.
Ale Majkel wspominał o sponsoringu , np. na zlocie :)
W tym temacie dyskutujemy.
Pytanko podstawowe - ile będzie miejsc na zlot poza osobami zapisanymi na tor?
Drift przeczytaj temat http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...m_konskie.html
No ale osoby z toru też muszą się wpisać na listę co nie
Muszą bo w opcji udziału na torze nie podawało się ilości osób jaką się zabiera dodatkowo jeśli ktoś nie jedzie sam.
Poza tym uczestnictwo w atrakcjach na torze, a pobyt w ośrodku to dwie oddzielne kwestie..
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Domki wydają się rewelacyjne :) pierwsze pytanie- czy będzie możliwość, jak w latach ubiegłych, wcześniej poprosić o to, aby jakieś konkretne osoby zajmowały jeden domek?
Wkońcu zlot w mojej okolicy :D Sami się przekonacie że Świętokrzyskie to świetne miejsce :)
Jasna sprawa, że integracja przebiega sprawnie i chyba nikt kto był na zlocie nie ma co do tego wątpliwości :)
W mojej poprzedniej wypowiedzi chodziło tylko i wyłącznie o to, że przy wcześniejszych zlotach pokoje były przydzielane wg życzeń uczestników i że nie sądzę żeby w tym roku było inaczej ;)
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
malin2k5 Zobaczysz Magie Świętokrzyskiego :) Myśle ze Forumowicze ze Świętokrzyskiego postarają się odpowiednią atmosfere :)
W zeszłym roku jak byłem w świętokrzyskim odkryłem fajne miejsce w miejscowości Chlewiska niedaleko Skarżysko kamiennej. Oddział muzeum w Warszawie. Bogate w polonezy, żuki, piękne junaki, maluszka, dodatkowo jest jeszcze większa sala z motocyklami
Załącznik 87811
A na zlot się zapisujesz?
Dodatkowo jak wygląda sprawa z uczestnikami którzy chcieliby przyjechać na tor + jeden 2 dni zlotu, bo prawdopodobnie będziemy przejazdem, a szkoda by była się nie spotkac...
- - - Updated - - -
P.S. Na tor nawet bez jeżdżenia.
- - - Updated - - -
P.S. Drift'r no chciałbym ale na cały raczej nie dam rady. A że prawdopodobnie w tym terminie będę w końskich, to na 1/2 dni mógłbym sprzedać dzieciaka i wpaść :)
http://motoryzacja.interia.pl/hity_d...46965925417366
Bardzo fajny zbior Polskiej Historii PRL :) Znajduje sie w mojej rodzinej miejscowości. Pan Łukasik posiada egzemplarze które zachowały sie w kilku lub nawet w jednej sztuce :) pomysł też warty wzięcia pod uwage
Nie doczytałem więc spytam :) DO KIEDY SĄ ZAPISY?? Moja kobitka w maju wyda na świat kolejnego Alfaholika więc nie wiem czy będę mógł z 3 miesięcznym piratem drogowym jechać . A może sam przyjade ale jeszcze niczego nie jestem pewien..
na chwilę obecną na zlot jest zapisanych około 125 osób - mam nadzieję, że wszyscy zapisani na tor się zapisali już na zlot, żeby później nie było kwasu jak dla kogoś braknie miejsca na zlocie a ma wykupiony tor...
a można zarezerować sobie jakiś pokój 2 osobowy oczywiście z łazienką? :)
To że są zapisani jak uczy doświadczanie, nie wiele znaczy ;) Liczy się wpłata!
Dopiero dziś odebrałem kompa od mechanika i jestem w stanie napisać coś więcej...
Po pierwsze i najważniejsze, tak jak w latach ubiegłych, proszę nie liczyć na opcję dwa lub trzy albo półtorej dnia. Opłata będzie za obecność na całym zlocie. Ktoś ma ochotę przyjechać na 2 dni - nocleg we własnym zakresie w innym ośrodku. Jest to oczywiście podyktowane warunkami rynkowymi a nie moim widzimisie. Powyższe tyczy się oczywiście noclegów.
W proponowanym ośrodku są dwa rodzaje domków 4+2 oraz 8+2. Wszelkie zamówienia dotyczące kto z kim jak i gdzie przyjmuję ale jak zostaną rozpatrzone to inna bajka. Oczywiście rodzin z dziećmi nie będę rozdzielał bo i nie mam ochoty świadczyć na sprawach rozwodowych ;)
Co do tego kto ma pierwszeństwo w rezerwacji, to nie wiem po co znowu bijecie piane. Podejdę do tego zdroworozsądkowo. Jeśli ktoś będzie przestrzegał ogólnie narzuconych zasad, to nie powinno zdarzyć się, że ma wykupiony tor a nie ma gdzie spać na zlocie.
Nawiąże jeszcze do jednej sprawy - choć może nie powinienem. Bardzo nie podoba mi sie jak został przyjęty nasz sponsor, który dofinansowuje zlot w 2013 roku. Dla jasności tych, którzy nie mają zamiaru korzystać z jego usług, to niestety ale biorąc udział w zlocie już będziecie korzystać z jego wsparcia. Może dlatego warto sie zastanowić nad uczestnictwem, skoro tacy byliście wielce oburzeni w temacie sponsorowania klubu. Powiem wam wprost - ja na miejscu właściciela bym sie na to wszystko wystawił. Tak więc dziękuję mu za cierpliwość, zapraszam oczywiście na nasz zlot, a komu sie nie podoba że 3oto-częsci ma swój wkład w tegoroczne nasze spotkanie z góry dziękuję za uczestnictwo na tym etapie…
Dzięki piewcom „równouprawnienia” za rok zostanie jeden sponsor forum i on będzie dyktować warunki, a do czego prowadzi monopol każdy chyba wie...
Aby uprzedzić zbędne dyskusje w temacie sponsorowania zlotu uprzedzam, że wszystkie negatywne wywody i prywatne wycieczki będę usuwał i z pełna premedytacją wykorzystam nadane mi czasowo możliwości. Tak - zgadzam się, jest to jawne nadużycie z mojej strony :P jak się nie podoba, nikogo nie zmuszam do lubienia mnie i brania udziału w zlocie. Po prostu uważam i dopilnuję aby sponsor otrzymał należny mu szacunek. Tylko to się dla mnie liczy !!
W sprawie atrakcji, to oczywiście lista jest otwarta. Jeśli macie konkretne pomysły chętnie się nad nimi pochylę. Ja albo majkel :P
- - - Updated - - -
BTW jutro postaram się uzupełnić listę chętnych w temacie zapisów.
za weekend może być ;) tzn jak będzie 150 za pokój to myślę, że nie jest to jakieś przegięcie...dodatkow to można pewnie załatwić sobie nocleg we własnym zakresie nie? Ja nie potrzebuję całego domku a jakoś współdzielenie z doświadczenia różnie wychodzi. Dlatego zapytałem czy w tym ośrodku są też pokoje. Na stronie ośrodka nie ma o tym informacji.
Troszkę się zagęściło w tamtym temacie (zapisy) :)
Pomijając to że nie każdy trzyma się wzoru zapisów ;)
Grzdylu nie ma dodatkowych pokoi na terenie ośrodka. Ale moge ci podesłac namiar na hotel... pytanie czy nie będziesz potem żałował bo dla mnie to nie jest prawdziwa integracja...
ok sorki, że pisałem w złym wątku...za dużo tych wątków w sprawie zlotu :P co do noclegi to ja chyba zarezerwuje sobie pokój w hotelu energetyk mam tylko nadzieję, że to jest gdzieś blisko tego ośrodka z domkami.
wiem, że lepiej było by na ośrodku, ale ja jestem z natury wybredny :) i wątpię żeby ktoś chciał ze mną dzielić domek...chyba, że mogę wziąć cały domek dla siebie? :) jaka jest całkowita cena za domek?
Nie w marcu ;)
Osz fak, tylko który Alfaholik tego dożyje...:D