Mamy przyjemność poinformować, że we Wrześniu uruchamiamy nową hamownie obciążeniową 4x4 MAHA LPS3000 :-)
Chyba nie muszę nikomu jej szerzej przedstawiać.
Będzie to jedyna taka profesjonalna hamownia w Poznaniu.
Printable View
Mamy przyjemność poinformować, że we Wrześniu uruchamiamy nową hamownie obciążeniową 4x4 MAHA LPS3000 :-)
Chyba nie muszę nikomu jej szerzej przedstawiać.
Będzie to jedyna taka profesjonalna hamownia w Poznaniu.
I co w związku z tym?
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
Jeżeli kolega, zaproponowałby jakąś fajną grupową promocje na hamownie, w okazyjnej cenie, to chętnie postawiłbym swoją 156 na rolkach, podobnie jak kilku innych alfistów z Poznania
Mattom, do przednionapędowej Alfy nie musi kolega jechać na 4x4, a takie hamownie i to profesjonalne sa już w Poznaniu.
A jeżeli kolega TuneForce faktycznie zaproponuje cos ciekawgo z chęcią podjadę do niego Imprezą, i paru kumpli z czterołapami tez się znajdzie :)
gdzie ona będzie, można wiedzieć?
W samym Poznaniu nie ma hamowni obciążeniowej, jest tylko jedna MAHA w Środzie WLkp i to wszystko, reszta to zabawki ;-)
Jeśli będą chętni to możemy zorganizować jakieś promocyjne hamowanie :-)
zabawki powiadasz...dla nas użytkowników nie ma to wielkiego znaczenia, hamowani bezwładnościowa czy obciążeniowa, wyniki pomiarów mocy i momentu sa bardzo podobne.
Różnica to ile, maks 2%?. W necie jest milion tematów na ten temat, a każda przekupka swój towar chwali...
ja hamowałem w Poznaniu 4 moje auta kilka razy, niektóre po kilka razy po zastosowaniu modyfikacji..wyniki były bez zastrzeżeń.
...zamontuj ten sprzęt, zaoferuj go klientom i ocenimy, ale nawet nie podałęś gdzie mamy się go spodziewać
lepsza zabawka niz odmalowany demobil :crazy_pilot:
1litre wiesz że w necie nie jesteś anonimowy i takie głupkowate sugestie mogą Cie drogo kosztować? Jak kiedyś jakiś forumowicz za takie coś popłynie trochę kasy to się skończy bezsensowne ujadanie i imputowanie różnych rzeczy. Podesłać Twoją wypowiedź do Mahy?
tommi, oczywiście nie ma to znaczenia czy hamujesz na inercji czy na obciążeniu ... hehe gdzie takie bajki opowiadają? A tunerzy, którzy kupują hamownie obciążeniowe to idioci którzy nie mają co z kasą robić?
Naprawdę tych Waszych kąśliwych i złośliwych wypowiedzi nie powinienem nawet komentować...
Napisałem info o nowych rolkach i terminie kiedy będą uruchomione więc zainteresowani bez problemu znajdą miejsce, umówią się na pomiary...a maruderzy będą sobie nadal w klawiaturę klikać i hejtować...bo zza monitora to takie męskie heheh
hehe no właśnie swoją wypowiedzią pokazujesz coś zupełnie innego...dobrze, że jeszcze z moherem nie wyskoczyłeś bo to też teraz takie modne jak się nie ma nic mądrego do dodania a chce się tylko pomarudzić...ręce opadają...
zabawny jesteś :)
No widze ,ze naprawde zachecasz potencjalnych klijentow:)
To uzyskamy ta wiedze dzie i za ile?g
Tu od września będzie się mieściła nowa siedziba TuneFORCE
https://maps.google.pl/maps?q=Krzesz...kopolskie&z=16
widze ze ego zabolało wiec jakas prawda w tym jest:cool: a rób co zechcesz tylko zebys sam sie niezdziwił
Panowie co do hamowni , nam wystarczy zwykła , chyba że tutaj kolega zaproponuje lepszą cenę niż wstr garage , można zrobić listę ja się piszę jeśli znajdzie się jeszcze 6 osób to hamowanko będziemy mieli za 50zł od sztuki
http://hamownia.poznan.pl/
jeśli będzie zainteresowanie zrobi się osobny temat o zapisach itp
1litre jak będą u mnie ludzie z MAHA to dam Ci znać, przyjedź to skonfrontujemy Twoje brednie face to face...no chyba że nie masz jaj i tylko zza klawiatury jesteś taki cwany i pyskaty.
MAHA pokazuje to co faktycznie jest zrobione a nie jakieś bajki z momentem zawyżonym o kilkanaście czy kilkadziesiąt Nm.
Każda MAHA na świecie jest skalibrowana tak samo, użytkownik nie ma możliwości manipulacji jak w wypadku zabaweczek.
Jak ktoś lubi wierzyć w bajki i wkręcać sobie, że ma lepiej niż ma to już jego sprawa...ja na koniec pomiaru nie pytam"ile powinno wyjść?" i ustawiam parametry żeby tyle wyszło jak to niektórzy w PZ robią :bootyshake:
MAHY boją się tylko ci tunerzy co lubią ludzi w bambuko robić z wynikami pomiarów...bo tutaj se ne da...co wyjdzie to wyjdzie i nie ma że boli...
No dobra ale jeszcze zostaje pytanie ile?$
To co znajdzie sie jedzcze 9 osób?
no to szukamy jeszcze 8 sztuk
- - - Updated - - -
1. rychuslu89
2. mattom
1. rychuslu89
2. mattom
3.misiu7911 (zalezy jaki termin)
wszystko ok , tylko zależy jaki termin :D
jak będę znał termin - myślę że do załatwienia.
Nie będziemy ustalali jednego wspólnego terminu tylko jak zbierze się grupa chętnych to każdy niech się umawia indywidualnie. Terminy mniej więcej od drugiego tygodnia września. Wydaje mi się że tak będzie najwygodniej. My zawsze w ten sposób organizujemy grupowe akcje i sprawdza się to doskonale bo każdy dostosuje termin pod siebie i swoje zajęcia. Co Wy na to? I ostatnia kwestia to cena, tak jak wcześniej napisałem 50zł ale dotyczy to tylko Alf czy innych osiek, 4x4 do dogadania o ile takie będą.
chodzi właśnie o to by jechać razem i przy okazji pogadać i się spotkać...
Mi raczej każdy termin od 1ego października dalej pasuje ;)
TuneFORCE a gdzie dokladnie ta hamownia
przydałby się jakiś termin
Ja proponowałem żeby każdy umawiał się indywidualnie bo wg mnie jest to najlepsza dla wszystkich opcja.
Oczywiście jak kilku osoba pasuje to możecie się umówić np. w trzy auta na ten sam dzień/
Mi pasuje jakaś sobota.
5. Savak
to hamownia w caly dzien obsluzy tylko 3 auta? :) troche kiepsko ;]
Ja jestem chętny jak uszczelnię kolektor wydechowy w 75 (mam nadzieję, że uda się jeszcze przed zlotem FI).
No to za ile Q4?
4x4 - 99zł
Jak wygląda sytuacja z ofertą na hamownię? Jeśli dobrze rozumiem, to w tym momencie zebrało się pięć osób i 2-3 potencjalnie zainteresowane. Czy ktoś jest gotowy się jeszcze dołączyć?
TuneFORCE jak widzisz tę sprawę przy takim zainteresowaniu?
h*j wielki będzie z tego chyba , Pan z tuneforce chce 10 aut wtedy cena spadnie do 5 dyszek , jak narazie to lipa straszna jest .
Jeśli ktoś myśli o hamowaniu auta w następny weekend czyli w sobotę to piszcie do mnie na PW zadzwonie i umówię się tutaj z tym gościem od tej hamownii
http://hamownia.poznan.pl/