A wiesz ile wyprodukowano 159-tek?
I od ilu dokładnie zaczyna się "masówka"?
Tak pytam, bo widzę żeś ekspert w tym temacie...
Uprzedzając:
http://left-lane.com/european-car-sa...lfa-romeo-159/
Excel mi śpiewa 227 593 sztuki. Niech mi ktoś powie, że to nie jest produkcja masowa to obśmieję...
A i jeszcze na koniec: czy ktoś z Was pracuje w fabryce i wie co znaczy "masowa produkcja"? Ja pracuję i wiem... wyobraźcie sobie ze kilka tysięcy kompresorów dla Aston Martina to już jest masowa produkcja. Krótka bo krótka, ale masowa.
Także "ekspertów" uprasza się o zaprzestanie pie***lenia![]()
Ostatnio edytowane przez AirAjti ; 17-06-2015 o 11:39
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Ćwierć miliona w porównaniu do 156 to nie za dużo, ale generalnie mało to nie jest.
na wiki piszą około 240tys egzemplarzy 159
Ludzie. Masowa produkcja a ilość wyprodukowanych egzemplarzy to zupełnie dwie rzeczy!
Brera to też masowa produkcja... mimo, że tych aut jest duuużo mniej.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
uuuaaa spokojnie, bez spinki, proszę nie wkładać mi do ust słów których nie powiedziałem(żaden ze mnie ekspert). Doskonale wiem co to masówka. Ale myśląc zdroworozsądkowo "masówka" - "masówce" nie równa. No bo jak porównywać produkcję Passata B6 na poziomie 1,7 mln do AR 159 ponad 200k i twierdzić że to taka sama produkcja masowa?
Tak. Jest to taka sama produkcja masowa.
Wynik sprzedaży/ produkcji jest inny... i zgodzę się, że znacznie, no ale rozmawiamy o "masowej produkcji" cały czas.
i to stare zdjęcie...
Jakby to tak miało z tylca wyglądać......
to czemu nie![]()