PS:
Marek, Kobielczak kupił poliftowe szprychy, raczej sobie ich nie wypoleruje, stąd pewnie wzdychanie nad wypolerowanymi telefonami.
PS:
Marek, Kobielczak kupił poliftowe szprychy, raczej sobie ich nie wypoleruje, stąd pewnie wzdychanie nad wypolerowanymi telefonami.
upsss.... a to sorkipomyliło mi się
![]()
Dało by radę pewnie ręcznie to zrobić ale przy szprychowych felgach to roboty w ciul a efekt pewnie by tak nie powalał jak przy telefonach, gdzie z racji większych powierzchi płaskich efekt lusterka jest wyraźny.
rozmawialem z osoba ktora robi to zawodowo, wypolerowanie zwyklym sposobem tego wzoru jest praktycznie niemozliwe, za duzo przetloczen.
Co zrobić.. tak to już jest. Pozostaje mi się cieszyć szprychówkami
Może.. jak moja 166 pójdzie na sprzedaż, to nowe auto będzie miało jeszcze lepsze fele..
Będę musiał sobie to jakoś zrekompensować![]()
Polerowanie to kiepska opcja. Wczesniej czy pozniej aluminium sie utlenia i sniedzieje mimo stosowania super preparatow czyszczacych etc. Po takiej polerce to na chrom warto oddac jak ktos lubi blysk
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
blackalfa166 glupoty piszesz takie ze masakra... jak sie myje nrmalnym szamponem, przepoleruje raz na jakis czas to sluza, chyba ze nie myjesz przez miesiac i jezdzisz w soli.
Poleruj kto ci broni? Dla mnie to mozesz pucowac kazdego dnia jak lubisz wtedy na 100% beda lsnily.
Chrom jest wygodny i nie zmienia tego twoje wycieczki personalne pod moim adresem. Mam na jednym samochodzie chrom i mozna nic z tym nie robic i po zwyklym przemyciu sa idealne a aluminium sniedzieje i efekt lustra znika i zeby to zachowac to przynajmniej raz na tydzien sciereczka pasta stoleczek i polerowanko. Wiec jak ktos chce miec wygode to tylko chrom
Niestety podzielam zdanie blackalfa. Taka prawda i fizyki nie oszukasz. Sam ma w innym aucie ramiona felgi wypolerowane i to jest przekleństwo...