Były nawet gonzo ma taki egzemplarz.
A no mam![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Byly chyba tylko montowane w poliftach w rocznikach 2003/2004, pozniej byly juz tylko 20v
Panowie zgrzeszyłem![]()
Kupiłem sobie na zime felgi 16...
.
.
.
.
stalowe
I zamierzam na nich śmigac bez kołpaków, z czasem sie kupi oryginalne ze 166. Wychodze z założenia ze lans robie latem,a zima stawiam na bezpieczeńśtwo( tak sobie próbuje to wytłumaczyć
)
Mam tylko pytanie o sruby do kół.
Czy stalówki moga byc przykręcone tymi samymi srubami co alusy? Czy wypadało by dokupić do stalówek osobny komplet śrub...
Śmiga tu ktos na stali zimą? Gdzieś mi sie o uszy obiło kiedys ze stal musi miec inne śruby niz alu.
Będę wdzięczny za porady![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 27-10-2014 o 10:05
[C
Marek Ci zaraz napisze coś o starych spodniach, łachmanach itpŻe to tak jakby latem się stroić, a zimą zakładać stare szmaty
Kupisz fajne kołpaki ze spinerami i bedziesz kozak![]()
Ostatnio edytowane przez gonzo ; 27-10-2014 o 12:37
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Gonzo ujął to najlepiej. Zgrzeszyłeś masa bardzoMiałem stalówki i pozbyłem się ich jak śmieci.
Panowie musiałem wybrać mniejsze zło. Nic ciekawego z alu nie znalazłem, a jak znalazłem to jakieś parchy utlenione .
Zresztą mam uraz do alu 16 bo jezdzilem na takich 3 lata i mi sie znudziły. Gonzo spinerów nie bede motował, co najwyzej jakies oryginalne kołpaczki ząłoże - bo takowe wychodziły:> Ewentualnie jakies złote kołpaki z allegro kupie, zeby był efekt jak w subaru imprezieI do tego koniecznie chrom ramki pod tablice
![]()
PS emilio mój ziomalu z metropolii mam nadzieje, że nie będziesz odwracał teraz głowy jak sie na mieście będziemy mijac
Gonzo latem chadzam w białych adidasach a na zime nie ma nic piekniejszego niz ciemny gumofilc![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 27-10-2014 o 13:46
[C