No tak![]()
No tak![]()
e tam Marku. Ja mam taką
Byłem oglądałem i uczucia mam przynajmniej dwojaki. Niby wydech podwójny (końcówki Sebring) fajnie się prezentuje o tyle całość tej 166 już nie tak do końca. Może to wina przykurzonej AR, ale na żywo już tak fajnie to auto się nie prezentowało. Brakowało m.in. plastików od spryskiwaczy xenonów (czerwony lampka mi się zapaliła). Wnętrze czerwone robi robotę w połączeniu z czarnym, ale już na miejscu widać, że jest zmęczone czasem i dodatkowo gałka od zmiany biegów totalnie wg mnie tam nie pasuje. Może mega sprzątanie by pomogło, ale porównując je do mojej 166, tak naprawdę nie ma czego porównywać. Nie odpalałem jej, bo stała przyblokowana innymi autami i patelnia ze 40C w słońcu mnie wykończała.
Auto ładne ale ten wydech gałka i drewna totalnie mi nie pasują do resztySkóra widać nawet na tylnej kanapie mocno zmęczona
podjąłem męską decyzję, pewnie drogo, ale może dzięki temu zostanie u mniehttp://allegro.pl/alfa-romeo-166-3-0...385269014.html
Drugą kupiłeś? To faktycznie siana wywaliłeś. Za tą kasę to nawet do idealnego stanu sceptycznie bym podchodził a co dopiero tu.... No ale ważne że jest, każdy ma inne widełkiNo to jak masz drugą to może być się pochwalił tandemem
![]()
Ja zrozumiałem, że tą z ogłoszenia chce sprzedać. No powiem Ci, że sporo celujesz, będzie ciężko - raczej zostanie u Ciebie.
Pewnie bedze mial... Beda dzwonic i plakac ze drogo. Szerszeń kiedys pisal na forum ze jak mial wystawiona 147 1.6TS w idealnym stanie, ludzie potrafili dzwonic tylko po to zeby powiedzec ze drogo. Parodia. Samochod widzialem na zywo jeszcze jak byl na szwajcarskich blachach. Pamietam ze wtedy szukalem 3.0 dla siebie i nawet zaczepilem wlasciciela z pytaniem czy nie chce odsprzedac ale byl dopiero po kupnie. Calkiem ladnie sie prezentuje. Nero Volcano + bananowe skory.