Oglądałem w Warszawie taką z szarym wnętrzem i też wyłaził czarny z pod spodu przy tych schowkach. U mnie też widać liczne uszkodzenia i obtłuczenia ale ze względu, że mam czarne plastiki to nie rzuca się to w oczy.
Oglądałem w Warszawie taką z szarym wnętrzem i też wyłaził czarny z pod spodu przy tych schowkach. U mnie też widać liczne uszkodzenia i obtłuczenia ale ze względu, że mam czarne plastiki to nie rzuca się to w oczy.
Zobaczymy ale w nowej budziew oku teraz siedzie FL TI
- - - Updated - - -
Z wiekiem się dorasta i gusta się zmieniają, kiedyś przedlift był brzydki teraz jest ładny ale dziś przybijam Ci piątkę FL ładniejszy
I taki mam powód sprzedaży zachciało się FL , a przerabianie nie wchodzi w grę.
- - - Updated - - -
Pokryte gumą ? Niczym VW.
Pozostaje wsadzić przed liftowe plastiki i będzie cacy, ciekawe jak ja będę szukał FL w jakim stanie będą plastiki.
W przed FL problem z klejącą się deską rozdzielczą ( mam w kolorze szarym dół ) również się pojawia z czasem także nie wiem skąd te informacje, że przed FL problem nie występował.
Jeśli chodzi o włącznik świateł, też miałem problem ze schodzącą gumą, wyczyściłem i jest ok.
Ale w przedlifcie nie masz tym pomalowanych, rączek, uchwytów czy do okoła klamek. Tam właśnie najwięcej drapiesz i dotykasz.
a ja mam pytanie ile trzeba mieć gotówki na przyzwoity egzemplarz 166 3.0v6 bez lpg z 2003/04 (po fl)?
Wiesz że mierzysz w automat??? 3,0 tylko z automatem. Generalnie benzyniaków po lifcie jest mało. Nawet powiedziałbym że bardzo mało. Dlatego cena jest trudna do oszacowania i nie koniecznie miarodajna.
Tak wiem że automat, ale chyba one nie sprawiają kłopotów? Generalnie chodzi mi na jaki przedział gotówki mam się szykować.
Pisałem już. Automaty są solidne. Równie dobrze możesz trafić na kończący żywot manual.
Jeżeli chodzi o ceny to tak zauważyłem że trzeba mieć trochę więcej niż na diesla. Ale nie oglądałem ich i nie wiem ile są warte. To jest raczej deficytowy towar.
15-16 tys myślisz ze wystarczy czy lepiej zbierać jeszcze? Chodzi mi o normalny stan, nie wymęczony egzemplarz.
Za tyle to już polowanie na niezłą okazjęnie nastawiałbym się że uda Ci się za tyle znaleźć, nie mówiąc już o stanie
jak masz tylko tyle to lepiej kup diesla. Albo no tą za 5k z firmy windykacyjnej i wpompuj z 8koła to będzie git.