Właśnie wróciłem z ziemi Włoskiej. Broń boże przed czymkolwiek co tam jeżdziło dłużej jak rok. Auta są tak zajechane i zniszczone że wygląda to jak po armagedonie O_O do tego kryzys finansowy i brak jakiejkolwiek wymiany zużywających się elementów. Na własne oczy widziałem jak mechanik składał jedną Pandę z trzech! i to po zalaniu, po włączeniu wystrzeliły poduszki ale co tam xD Handlarze kupują, wsadzają po najtańszej lini oporu części, pięknę zdjęcia photoshopowane i ogien na allegro![]()
Krisp.... nie popadaj w skrajność. I tak polaków w kombinowaniu nie przebiją. Ja widziałem dużo aut tam i stamtąd i nie jest tak źle.
Panowie spokojnie, ten link podałem tylko żeby zobrazować, o który model mi chodziczemu akurat ten ? bo tylko ten model 166 mi się podoba
poprzednie mają jak dla mnie za małe światła z przodu, no i szukam czegoś 2-3 lata młodszego od mojego obecnego mondka z 2001r.
dzięki Wam już wiem, że występowały dwa rodzaje silników 10V i 20V, zawsze mi się wydawało że im więcej zaworów tym lepiej idzie pod virusa, a tu proszę nie koniecznie![]()
Czyli szukasz polifta. Więc od 2004 roku do końca produkcji 2007 (ewentualnie końcóweczka 2003 bywała po lifcie). No to w 15000zł to nie zaszalejesz. I pozostaje tylko jtd bo V6 było 3,0 tylko w automacie a w manualu 2,5 i 3,2. To w ogóle w tym budżecie nie znajdziesz albo padlina.
Przód jakoś źle złożony. Siedzenia po mimo podciągnięcia zdjęć są w dużo gorszym stanie niż w mojej, która też ma nie mały przebieg 191 tys. Wątpię, żeby przez 20 tys. siedzenia się tak zużyły.
Moja czarna Alfa była kupiona od handlarza z Płocka i "prawda" o aucie wyszła po pierwszym myciu, jak wosk koloryzujący zszedłAle było, minęło.
Oczywiście handlarze z Płocka,nigdy nie umówią się z Tobą w miejscu zamieszkania, albo tam gdzie trzymają auta. Zawsze jest to CPN, McDonald, parking centrum handlowego - a to już o czymś świadczy.
Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem
FIAT 126 BIS -->VW GOLF mk2 GTD --> Ford Mondeo 1.8 automat --> Ford Mondeo 2.5 v6 --> AR 156 1.9 jtd 105km --> AR 156 1.9 jtd 115km --> Ford Mondeo 2.0 duratec --> AR 156 SW 2.4 jtdm 175km --> AR 166 2.4 jtdm 175km Sportronic --> Zafira B Cosmo+ 1.9 cdti --> Paździerz B5FL 1.8T --> Hyundai XG350L --> Passerati B6 2.0 TDI --> Renault Koleos 2.0 DCI --> Renault Laguna III 2.0T
tak myślałem dlatego też pytam czy jest realne w tych pieniądzach kupić coś dobregoinna sprawa że jeszcze chwilę do zmiany auta mam więc może ceny spadną
ewentualnością jest 156
![]()
Ceny 166 już się nie maleją , niedługo takie 166 w dobrym stanie to będzie rarytas (a właściwie to już jest)![]()