zależy w jaki sposób sortujesz wyniki n aotomoto

jeżeli po cenie od najniższej to raczej tak twierdze.
Nie badz niemądry kolego i nie krzycz mi tu bo jak moge stwierdzic ze Twoja Alfa to złom skoro nawet jej nie widzialem na oczy

? Jak kupowales swoja to byla idealna? Nic w niej nie robiles? Bo ja kupilem idealną i w pierszym roku wsadzilem w nią 7 tysiaków i od tej pory mam idealna alfe:0 Ale jej nie sprzedam nigdy. Bo dobrych aut sie nie sprzedaje
no tak dareme masz racje, tylko że on tej skrzyni nie naprawiał w A klasie z 2000 roku tylko czyms nowszym i wiekszym. Nie ma co oczywiscie porownywac mercedesa do AR- tu tez sie zgodzę, jednak jak to piszesz 6-7 tysiakow to tez jest kur..a MAKABRA. To jest kur..a majątek i pokaz mi tu kogos kto tyle na remont skrzyni jest gotow wydac. Ci co ich stac to nie siedza na forum i nie pisza o wahaczach fasta i tulejach motgum tylko jada do serwisu i placą. Zreszta sama obsluga automatów to masakra. Mało kto wymienia w nich olej po zakupie a potem jak co do czego to na handelek "fura od alfisty". 3 tysiaki droższa bo w koncu forumowa i na ramkach klubowych
I takich przypadkow jest mnóstwo. I zeby nei bylo nie pisze tu o koledze prezes