Ludzie o czym Wy mówicie. Po tablicach rejestracyjnych twierdzicie, że auto jest podejrzane?
Ja obecnie mieszkam w Warszawie, ale blachy mam SB. I tak już 9 lat. To już nikt ode mnie auta nie kupi, bo będzie podejrzane?
Ludzie o czym Wy mówicie. Po tablicach rejestracyjnych twierdzicie, że auto jest podejrzane?
Ja obecnie mieszkam w Warszawie, ale blachy mam SB. I tak już 9 lat. To już nikt ode mnie auta nie kupi, bo będzie podejrzane?
To dlaczego nie masz przerejestrowanego auta jak mieszkasz w wawie?
Leasing?
Auto na rodziców (student czy coś)?
I trzecia najczęściej spotykana przyczyna - kupiłem żeby sprzedać![]()
korzystając z wymiany informacji w ramach prowadzonego wątku chciałbym się zapytać, czy ktoś nie chce się pozbyć alfy 166 z automatem.
Obecnie posiadam alfę z tego wątku
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...v6_00_a-7.html
ale z uwagi na pogłębiająca się kontuzję kolana, zmuszony jestem powrócić do automatu.
Wymogi: tylko 166, tylko benzyna (nie zagazowana), automat, jak najlepszy stan i wyposażenie.
Możliwa zamiana.
W dziale Kupię też zamieszczę ten post, ale tutaj więcej osób zagląda.(okazuję się, że nie mogę-brak 50 postów)
Ostatnio edytowane przez Ad-am ; 17-04-2014 o 11:12
ok, to proszę o usunięcie postu.
wytłumaczenie napisałem później ( w ramach edycji) niż zamieszczenie postu w wątku zakup alfy 166, ponieważ sądziłem, że ogłoszenie o kupnie nie podlega ograniczeniom. Dlaczego tak myślałem? Ponieważ np. na forum omegi, na której jestem zarejestrowany, w stosunku do kupujących nie ma takich ograniczeń.Po to jest ograniczenie żeby go nie łamać. To nie tłumaczenie że nie mogę to piszę tu
Ostatnio edytowane przez Ad-am ; 17-04-2014 o 11:51
Tutaj są ograniczenia bo się cyrki działy. Ale nie o tym tu dyskusja. Szczerze to marne szanse żeby ktoś się chciał tak zamienić bo ludzie się zazwyczaj właśnie na automat przerzucają. Raczej nie na odwrótale możesz próbować.
Zamiana jest tylko opcją.
Z drugiej strony na pewno śledziłeś żywe dyskusje na forach motoryzacyjnych, udowadniające wyższość manuala nad automatem. Wychodzę więc naprzeciw tym zwolennikom, którzy czynem mogą uwiarygodnić zasadność lepszego sposobu zmiany biegów![]()
Wiem, sam zmieniłem 166 w manualu na automat![]()
Nigdy wiecej manuala :-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka