ja bede sprzedawal swoja...stan jak dla mnie bdb...cena 25 k....mysle ze to dobra kwota
ja bede sprzedawal swoja...stan jak dla mnie bdb...cena 25 k....mysle ze to dobra kwota
czy ktoś zna dokładną datę (tzn. miesiąc 2003 roku) od kiedy produkowana jest 166 po face liftingu ?
październik/listopad 2003
powiedzcie koledzy, co o tym sądzicie
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3759403
dzieki, pytalem bo szukam 166 po face liftinguNapisał Techno
ogolnie ok
tylko ten automat
Cena chyba za niska jak za model po faceliftingu , przynajmniej mi sie tak wydaje , a co do automatu naprawde swietna sprawa !!
cos za tanio i to za bardzo :!:
Trzeba by sprawdzić jaka ona naprawdę jest,ale za te pieniądze nie należy się spodziewać rewelacji... Jakbym ja miał ją wybrać to odpuściłbym sobie odrazu ponieważ zbyt dużo alf widziałem co miały być ,,super,bezwypadkowe w idealnym stanie i cena okazyjna'' więc one są naprawde w stanie tragicznym i na dodatek do aut z poslkich i niemieckich komisów nie mam zaufania,wszędzie każdy chce zarobić!! lepiej sobie odpuścić bo później za to,że zapłacisz mniej będziesz odwiedzał serwis lub utopisz w nią trochę kasy i możesz być niezadowolony.... Poczekaj napewno coś jeszcze się trafi![]()
ok, dzieki za porady, tez sie mi wydawalo za tanio. Roczniki 2003/2004 w dobrym stanie chodza po okolo 50 tys.